Jag har blivit med barn!!!

Hehe, nä, vad jag ogillar när någon skriver rubriker som ovan bara för att folk ska bli nyfikna och klicka sig in. Don't be that kinda person...även om det är väldigt "smart" hahaha. Typ "sjukaste saken på länge" och så handlar det om att man tappade tandborsten på golvet typ LoL ;-d

Jag är INTE med barn för att förtydliga. Men nästan haha.

Vad menar jag med att jag blivit mer barn då, undrar ni kanske? Jo det ska jag berätta. Jag har gått och köpt mig en kamera!!!! Wohoo! Nästan samma sak som att få barn haha. ;-) Ett kameraköp har varit i mina tankar fram och tillbaka väldigt länge, men jag har känt mig ganska lost i kameravärlden och därför inte riktigt tagit steget att faktiskt köpa en. Mest för att jag inte tagit mig tid att göra tillräcklig research för att kunna lägga pengarna det kostar. Och tyvärr är ju de riktigt bra systemkamerorna dessutom inte det billigaste. Inget man köper bara sådär kanske.

Men när jag såg att Beatrice bestämt sig för att sälja sin Canon EOS 6D så blev jag genast intresserad. Och igår köpte jag den av henne :-) Kan inte vara mer nöjd just nu! Ser fram emot att lära mig om min nya kamera, alla inställningar och funktioner etc och framför allt att kunna ta fina bilder!

Inhandlade även ett objektiv, minneskort osv igår. Det blev objektivet Canon EF 50 mm 1,4 USM. Vad det innebär vet jag knappt själv men med hjälp av personalen på Mediamarkt kom jag fram till att det var det bästa för mitt ändamål just nu.

Alla bilder i detta inlägget är bilder jag tagit när jag testat runt lite.

Jag förstår att jag har myyycket att lära men jag måste ändå säga att jag är riktigt nöjd med hur bilderna blir redan nu. Och äntligen blir det lite kvalité här på bloggen ;-)

Gillar

Kommentarer