last weekend

Nu är jag äntligen ledig fram till måndag nästa vecka (!) så det finns lite tid att blogga. Tänkte berätta om helgen som varit! Jag hade kameran med mig till Stockholm i hopp om att kunna knäppa en del bloggvänligt material. Men i fredags fick vi så bråttom att bilderna vi tog på min outfit innan vi åkte till Tele2 inte blev ett dugg bra, och att jag trots under lördagen släpade med mig kameran en heldag på stan fick jag varken tid eller tillfälle att fota något. Vi åt liksom inte ens något "bloggvänligt" haha, raka motsatsen av vad jag hade i tankarna. Vilket är helt förståeligt när man umgås med personer som inte alls går i samma tankar som en person som bloggar he-he. Kön till det populära stället Sthlm brunch club som jag hade kollat in på instagram var alldeles för lång så blev Espresso House-brunch och sedan Subway till lunch hehe :-P Livet som bloggare e inte lätt alltid minsann...lol

Aaanyway! Lite bilder från mobilen har jag ändå. När jag kom fram till Stockholm hade jag en stund ensam innan Tijana slutade jobbet. Då knatade jag först upp till Sally Voltaire & systrar på Åhléns city och tog en lunch. Sedan vidare till THINGS, en inredningsbutik med massa fint som ligger på plattan. (bild ovan)

Sedan mötte jag upp Tijana utanför hennes jobb! Attackerade henne med en stooor kram och sedan tog t-banan hem till henne där hennes tre vänner väntade. Allas magar kurrade så vi beställde hem pizza till middag och jösses vad det var gott. Jag tog en med prosciutto och ruccola, det går alltid hem.

Fina tjejerna! Sedan blev det dags för..

..Justin!!!

Låt mig börja att berätta att vi satte vår fot inne på arenan EN KVART innan han skulle gå på och PRECIS då börjar musiken flöda och Justin åker upp från scengolvet. Han började alltså tidigare än vad som var bestämt! Rena turen att Tijana övertalade mig att vi inte skulle ställa oss i kö för att köpa dricka haha. Känslan var på topp!!

Vi var så exalterade över att konserten var igång och över det faktum att vi var där! Jag upprepade "är det verkligen Justin som står där??" ett x antal gången haha.

Vi hade väldigt kul under konserten men jag kan inte låta bli och känna att det kändes som att Justin hade mer att ge. Energin var låg och att han inte ens försökte låtsas som att det inte var playback stora delar av konserten var lite tråkigt. Det var liksom så uppenbart då han tog ner micken från munnen flera gånger och sången fortsatte. Och det var tyvärr inte många gånger jag såg han le eller verka glad alls.

Dock läste jag nånstans att han var sjuk, och om så är fallet förstår jag ändå honom. Jag är glad att han inte ställde in för det hade egentligen varit tråkigare för oss.

Mina favoritlåtar blev absolut de han sjöng live på. Nu fick jag ingen bild på när han satt ner med gitarren och körde en akustisk version av Love Yourself men det var riktigt bra!

Tre glada tjejer under pausen :-) Jag hade på mig en svart klänning med inbyggd choker från BikBok och ett par knähöga stövlar från Vagabond på mig.

Och så blev det lördag. Vi gav oss ut på stan för shopping! Det får representeras av dessa bilder från min snapchat :-) Jag hittade bland annat en superfin kjol inne på Zara, en tröja och vit basic tshirt på Brandy Melville och snygga örhängen från &other stories som fick följa med hem. Nöjd!!

Även lördaskvällen bjöd på festligheter! Först sjukt kul förhäng hemma hos Tijana och sedan hamburgare på Phil's Burger innan vi dansade på Collage natten ut. Söndagen bestod endast utav bakiskäk och häng innan mitt tåg gick hemåt framåt eftermiddagen. :-) Tack för en go helg, hejsvej!

Gillar

Kommentarer