Last Weekend

Torsdag. Anlände till Sveriges finaste stad vid 3-snåret, dumpade min ovanligt lätta packning hemma hos bestie och åkte sedan ner till stan för att snacka med Marcus och checka balklännigar. Satte oss sedan (efter ett impuls-inköp utav en paljettkjol som fick bli nattens outfit) på Café Vivas uteservering där vi in beställde mat och vin utan att kolla på notan. Sätt där i timmar och bara pratade, uppdaterade varandra om våra liv och njöt av den underbara värmen (som för övrigt höll i sig hela natten).

Malin på båten runt 5 på morgonen. Vi låssas att denna bilden togs när vi turade efter torsdagsnatten då vi inte tog några bilder då heh. I själva verket är denna tagen Lördag kväll men whatevah ;-) Efter vår timlånga middag drog vi oss hemåt för att byta Ralph Lauren-sweater mot paljettkjol och hasthtag chill mot hashtag ös. Vår första utgång som 18 bast skedde och det tog inte slut förens våra kroppar inte orkade mer solen gick upp igen.

Fredag morgon. Åt en underbar frukost på balkongen och hoppade på cyklarna och handlade massa gottis. Spenderade sedan större delen av dagen i sängen bland kuddar där vi tryckte i oss Lay's sour cream&onion chips och kollade filmer. Det var riktigt skönt att bara ta det lugnt och knappt göra något alls!

Lördag. Vi drog till väla och fyllde armarna med några shoppingkassar, åt sushi och mumsade på glass, sprang i regnet för att inte missa bussen och turade innan det blev ännu en utekväll

Instabild. Lördagsnatten var BÄST. Var ju dock halvt invalid då min höft började krångla igen framåt småtimmarna haha.

&&&&& så maaassa blandat från utekvällarna.

Detta är endast en liten del av min långhelg men hur som var den underbar. Har det alltid så bra i den staden, med den personen. TACK bästis för att du är min bästis!

Gillar

Kommentarer