livet kom emellan

Livet kom emellan - det är väl med detta klyschiga uttryck jag i korta drag kan förklara min lilla frånvaro. Sedan sist, det vill säga för 8 dagar sedan, har jag ägnat mig åt helt vanliga vardagliga saker så som att jobba, äta, sova (och självklart, tillsammans med varenda själ jag träffat på, ojja mig över detta förutsägbara april-väder vi drabbats utav) - men allt sammans har gått i en hiskelig fart och utan paus.

När jag haft en ledig dag, vilken inträffade i fredags, så gick jag nämligen trots ledighet upp innan klockan slog 05.00 för att ta tåget ner till Helsingborg för att spendera en heldag med min bästa vän Malin. Sedan upp tidigt i lördags morse för att åka hem till Jönköping och jobba, för ett sedan vid arbetspassets slut ta första bästa tåg till nösta stad, Göteborg, möta upp familjen på middag för att sedan gå och lyssna på en helt fantastisk konsert med Gavin Degraw. Därefter redan samma kväll var det raka spåret hem då jag hade ett arbetspass i söndags, och likaså i måndags och tisdags. Idag har jag varit på "återbesök" hos frisören då jag inte blev helt nöjd med slingningen senast, följt av lunch med MaddeSpira och ett jobbpass i butiken på det. Vilken toppendag!

Men nu längtar jag efter helg och ledigt. Två dagar med jobb till, sen så ska det bannemig ägnas åt återhämtning. Det har varit mycket nu - och jag gillar det - men när det gått "i ett" (vilket fantastiskt talade och användbart idiomatiskt uttryck detta är), så behöver jag paus. Det har jag med några år av stress kommit till insikt om. Det går inte att bara köra på med allt och tro att kroppen och själen ska orka hur mycket eller hur länge som helst. Vare sig det handlar om nöjen, socialt umgänge, jobb eller skola eller en blandning av alltihop. Alla behöver tid för återhämtning förr eller senare, och det klokaste är att ta sig den tiden innan kroppen börjar säga emot.

Med dom orden följt av några få bilder från min kamerarulle de senaste dagarna säger jag godnatt. PUSS!!! 💋💋💋

Världens finaste bästa vän vid fredagsmiddagen. Att få gosa med gravidmagen, prata prata prata och bara vara i denna människas närhet en hel dag - finns inget bättre.

Lördag i Göteborg. Vi åt pizza med den tunnaste botten vi någonsin skådat, på en stökig italienare mitt emot Scandinavium.

Och så Gavin himself. Vilken kväll han bjöd på - helt otroligt vilken röst och musikalitet han besitter. Jag tycker hans låtar är bra på spotify men jag kan säga att de var ännu bättre live. På femte parkettraden trivdes vi bra.

Gillar

Kommentarer