Make up organizer

Alla sminkborstar är från Real Techniques som jag köpt på feelunique samt fått. Tips: förvara tops i ett roligt shotglas eller en fin mini-mugg. :-) & om du är på jakt efter en riktigt bra concealer, köp Mac's pro longwear!! Bästa jag haft.

Naked 2 paletten från Urban Decay köpt HÄR. Ett rouge från H&M. Favorit för ögonbryn: E.l.f. eyebrow kit. Bästa highlightern Mary Lou- manizer köpt HÄR. Anastasia Beverly hills contour kit<3! som jag fick av Martin i julas, finns HÄR bland annat. Sleek contour palett HÄR.

Säg hej till min underbara lilla make up organizer. ♥♥♥ Fick den av mamma och pappa i julklapp och älskar den! Det består av två separata delar som går att sätta ihop, en drawer undertill och ett ställ överst. Stället är ganska tomt fortfarande då jag inte är så mycket för läppstift och läppglans, men kanske kan fylla den med nagellack eller något annat som får plats. Tyvärr vet jag inte var den är köpt men jag kan ta reda på det om det är någon som vill veta. Annars är det bara att googla på acrylic make up organizer eller liknande.

Gillar

Kommentarer