Malins Student!

Nuuuu har jag äntligen fixat med bilderna från Malins student och valt vilka jag ska lägga ut. Blir så glad av att kolla igenom alla bilder som togs, lycka i allas ögon!

Det var en helt fantastisk dag som sagt, allt var så fint och bra med mycket skratt och kramp i käkarna på grund av att man log så mycket. Och även en hel del tårar föll ner från de flestas kinder. Grattis min bästa Malin, du förtjanar detta så otroligt mycket!!! <3

Ett glas vin i väntan på utspringet.

Rosen och lilla nallen som väntade på att få hängas runt Malins hals.

Och så sprang dom ut! Massa skrik och jubel!

Finaste studenten

Bästa vännerna på jorden!

Utspring från kärnan och två taggade vänner.

Sedan var det dags för flaket! Det var sån sjuk stämning verkligen, maaassor av flak med glada studenter och hela Helsingborg dunkade av all musik!

Åfyyyy attan i havet vad jag älskar denna bilden!!! Älskar att fånga ögonblick på bild.

På mottagningen senare, paketöppning till vänster och superfint tal till höger.

Maaaaat <3

You're so beautiful, but that's not why I love you. I'm not sure you know that the reason I love you is you being you, just you.

Malins snyggaste godbitar hahaha. Här började det gå utför...! hahaha

Framåt 12 så började det klia i benen och det blev dags att gå ut och dansa! Det blev en gryyym utgång, bästa på länge verkligen. Vi firade ända till 5-tåden då det ljusnade ute och fåglarna började kvittra och då blev det kebab och taxi hem för pengarna jag hittade (!) under natten. Bäst!

Gillar

Kommentarer