Mallis

Nu tänkte jag börja föreviga den (förmodligen) mest spontanta resa jag någonsin kommer ha gjort i livet.

Låt mig börja med att ge lite tidsperspektiv på det hela: En dag veckan efter studentveckan, när vi satt på ett café o fikade o pratade, så sa jag plötsligt följande till Sadida: "Du är inte ledsen över att vi inte är på studentresa som alla andra nu då?" Då svarade hon jo, och minuter senare hade vi börjat spåna på olika länder, städer, kostnader, ringt polisen och frågat om provisoriskt pass (då mitt pass hade gått ut...) osv. När vi kom hem började vi leta efter restresor och sista minuten meeen det tog ca 2 dagar, fyllt med massor av velande och ångest från min sida på grund av att mitt kontrollbehov fick sig en rejäl käftsmäll (haha), innan vi till slut hittade rätt, bestämde oss och bokade. Mallorca tur och retur för knappt tusenlappen kändes som hittat.

Kvällen vi bokade resan var jag ute och festade med alla studenter som planerat, och morgonen efter ringde väckarklockan runt 05. Fråga mig inte hur jag lyckades hinna med att packa, för jag vet själv inte. Vi satt liksom på flyget mindre än 24 timmar efter vi bokat resan. Uppvaktade studenter hela dagen innan, var ute och dansade halva natten. Nånstans klämde jag även in ett besök hos polisen i Malmö för att skaffa provisoriskt pass. Jag hade panik och grät i omgångar hela resedagen, på tåget, när jag virrade runt i Malmö, på centralstationen..på flygplatsen..haha. Stackars kontrollbehov och stackars ekonomiska ångest. Men det blev bra till slut, nåt så sjukt bra.

Without further ado: börjar med en blandad iphone-och-snapchat-bilds-bomb, som speglar några glimtar av en otroligt spontan, rolig, ekonomiskt präglad, härlig och endorfinutsöndrande vecka på Mallis. Helt fel ordning kronologiskt sett men jag orkar inte. PUSS & KRAM <3

Gillar

Kommentarer