Måndag morgon

Måndag 13 Februari 09:42

Hej och god morgon hörrni!!

Har ni sovit gott? Det har definitivt jag. Att inte jobba direkt på morgonen en måndag är ganska välkommet, perfekt dag att ha ett kvällspass på tycker jag...har med andra ord fått den sömnen jag behöver inatt. Vaknade vid 9, gick upp och åt några leverpastejknäcke med gurka, en banan och drack en kopp kaffe framför Therese Lindgren-klipp och nu sitter jag nermysen i soffan och tänkte dela med mig om mina planer för veckan för er.

Selfies från i lördags...

Önskar att jag kunde skriva "anställningsintervju" som planer på minst en utav av de kommande dagarna, men icke....kanske dyker det upp något om jag ligger i och visar intresse på fler ställen. Än jag redan gjort. Det gäller verkligen att inte låta sig påverkas negativt av att man inte får jobb så snabbt som man kanske hade tänkt sig. Kämpa Matilda, kämpa!! Såhär ser mina planer ut hittills iallafall:

Måndag 13/2: Göra några onlineutbildningar, skriva personliga brev och jobba kväll. Ringa Willhem ang. problemet med vår köksfläkt.

Tisdag 14/2: Alla hjärtans dag! Fortsätta med jobbsökandet, gå bredvid inför ett eventuellt jobb, träna på gymmet och på kvällen blir det förmodligen att göra en lite mysigare middag. Packa.

Onsdag 15/2: Åka till min syster i Göteborg! Mysdag på stan, och William Spetz föreställning på kvällen! :-D Sova över.

Torsdag 16/2: Inga specifika planer, men är man i Göteborg finns det alltid något trevligt att hitta på. Umgås med Lo!

Fredag 17/2: Hemma i Jönköping igen. Förmodligen vanliga bestyr i form av hemmafix och jobbsökande. Eventuellt träffa Madde!

Lördag 18/2: Inga planer än...men det blir det nog ändring på! Ett träningspass ska jag nog få in iallafall.

Söndag 19/2: Söndagsmiddag hos Martins mamma.

Gillar

Kommentarer