maria nila hair care

Inlägget innehåller adlinks :-)

Äntligen lite nya härliga produkter för barret! Så skönt. Detta är på riktigt första gången in my entire lifetime som jag unnar mig ett lite mer påkostat shampoo och balsam. Förut har jag typ bara nöjt mig med de alternativ som finns i matbutikerna. Förutom när mamma köpt hem bra produkter från mormors salong eller när vi haft big pack av typ Bed head här hemma då. Detta är iallafall första gången jag själv lägger pengar på lite dyrare shampoo och balsam, det var det jag ville komma fram till haha...ok det var verkligen sååå ointressant :-P

Jag bestämde mig iallafall för att testa Maria Nila då jag hört mycket gott om det märket. Dessutom är alla deras produkter helt veganska och producerade i Sverige vilket känns bra. Det blev ett shampoo och balsam från serien volume samt en colour refresh i nyansen pearl silver. Perfekt att slänga i när mitt blonda hår börjar dra mot de varmare tonerna. Hittils kan jag säga att samtliga produkter luktar helt fantastiskt, hur de funkar på just mitt hår kan jag självklart återkomma med längre fram. :-)

Föresten hörrni!! Jag beställde via Maria Nilas egna hemsida (här) och använde rabattkoden Gabriella7 som gav mig 30% rabatt. (tack Gabriella♥), jag vet dock inte hur länge den koden gäller men det är ju absolut värt ett försök om ni är sugna på att beställa. Annars finns Maria Nila bland annat HÄR och HÄR.

Gillar

Kommentarer