min dag i svartvitt

Idag känner jag att jag har haft en väldigt bra dag. En bra men vardaglig, ledig dag! Jag vaknade utvilad runt 9 och drog mig en timme i sängen innan jag steg upp och drog på mig träningskläder, gjorde en god frukost ja ni vet det vanliga. Sedan satte jag mig i bilen och körde hem till Madde, och vi gick ut på en låång promenad i snön och pratade om allt möjligt. Det var väldigt skönt, perfekt att kombinera umgänge med lågintensivträning ;-) Efter lite mer än en timme var vi tillbaka, och väl inne delade vi en Nocco och körde lite tabataintervaller bara för att vi hade feeling, blev planka och benböj. 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila 10 gånger på raken för varje övning. Så gött!! Sen satt vi läänge och bara pratade på golvet efter övningarna, innan vi satte igång och laga mat. Vi gjorde baconinlindad kyckling, och jag undrar verkligen varför jag aldrig testat att göra det innan. Så gott ju!

Bild från vår powerwalk..

Vid 17 behövde jag styra hemåt igen då jag hade massage bokade hos min massör vid 18. Väldigt välbehövligt..! Jag har haft så mycket problem med ryggen senaste nu, och helt andra problem som jag inte haft innan vilket inte alls är kul...hoppas på att få bli av med det med hjälp av massage, bra strechövningar osv. Provade faktiskt på yoga igår och strechade läänge och försiktigt i hopp om att det skulle vara bra för ryggen, och nästa vecka ska jag även till en sjukgymnast. Håller tummarna..

Väl hemma blev det middag och nu sitter jag med en ansiktsmask. Sällan jag ger mig tid att ha ansiktsmask så passade på nu när jag ändå är såhär skön i kroppen efter massagen. Lite spa-känsla haha. Ska skölja av masken snart sedan blir det att sätta sig i soffan framför premiären av Gåsmamman kl 21, verkar vara en väldigt spännande serie!

Xx

Gillar

Kommentarer