Min stora julklappsguide! ★

Nu när vi är framme i mitten av November så börjar det ju faktiskt bli hög tid att börja fundera på julklapparna! Vad man själv önskar sig men framför allt vad man ska ge till sina nära och kära. Sistnämnda tycker jag faktiskt är allra roligast, att ge alltså. Iallafall på "äldre dar" eftersom jag tidigare när jag gick i skolan inte hade så värst mycket egna pengar att röra mig med som jag har nu. Nu känner jag att det är så himla mysigt att ha möjlighet unna de man älskar saker som de verkligen vill ha, behöver eller eller överraska med något fint.

Julen för mig är dock så mycket mer än att ge och få presenter. Att få vara samlade och spendera tid tillsammans, och att tänka på vad julfirandet egentligen innebär. Jag som kallar mig själv för kristen tycker det är väldigt viktigt :-) Så som ni förstår är det materiella är bara en liten mysig detalj för mig, även om det kommer verka som raka motsatsen här i bloggen. Jag planerar nämligen att satsa på stort iår och göra något som jag kommer kalla för "min stora julklappsguide" till er!! Kul va??

Som jag nämnde tidigare så hade jag inte så mycket till inkomst när jag gick i skolan, och det är ju helt naturligt. Medan när man inte pluggar istället kan jobba på heltid och får pengar därefter. Vissa tycker inte det är så viktigt med julklappar och vill bara ge något litet eller har helt enkelt möjligheten att lägga mycket pengar på presenter, medan andra har julklappsköp högt upp på sin budgets priolista i November/December. Alla har vi det olika :-) Därför tänkte jag kategorisera min julklappsguide utifrån tre olika prisklasser, ca 100, ca 500 och ca 1000 kr, och uppdelat i "till henne" och "till honom" och i olika kategorier som skönhet, hemmet, kläder och allt möjligt. Kanske blir mer specifika kollage som "julklappar för spakvällen". Beror lite på vad jag får inspiration till. Men min plan är att det blir minst 2 stora inlägg, ett för henne och ett för honom, fulla med kollage med tips i alla prisklasser och kategorier som passar alla. Dessutom tänkte jag skanna nätet på rabattkoder för de grejer jag tipsar om. Så om jag hittar någon rabatt så skriver jag även med det. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för er och mig att handla julklappar på nätet!!

★★★

Tror ni detta blir bra? Det tror nämligen jag och jag hoppas att ni kommer ha glädje och användning av mina tips för jag kommer lägga ner mycket tid och energi på detta, det kan ni lita på! Första guiden kommer upp här om nån dag bara. Sen om tipsen kommer upp för tidigt för er är det ju bara kika tillbaka i arkivet när ni känner att det är dags att klicka hem det där roliga sällskapsspelet till brorsan som Matilda tipsade om i bloggen ;-)

Gillar

Kommentarer