Min vecka: en bild om dagen

Första rasten en måndag, då får man faktiskt unna sig både Nocco och godisproteinbar hehe. Dock är det så himla jobbigt (?) att jag upptäckt dessa två fantastiska saker...man blir ju ruinerad!!! Köpte 2 nocco och 2 bars någon dag innan detta och lovade mig själv att de fick bli de sista denna månaden. VARFÖR är det så dyrt 😱

Jag började iallafall veckan med att jobba halvdag i butiken, och på kvällen gjorde jag absolut ingenting speciellt. Började ju känna mig lite dålig redan i söndags så blev en lugn kväll hemma bara.

Efter tisdagens jobb provade jag skor som jag hade klickat hem. Har kikat på dessa sedan typ februari månad men när jag väl tog tummen ur märkte jag att det tydligen inte bara är jag som haft span på dom. Vilket innebär att de puderrosa (de uppe i bilden) som jag allra helst vill ha inte fanns i min storlek...chansade på en 40 men de var lite stora. Men de ljusgrå är ju också riktigt fina så det blir nog att jag behåller dom.

Natten till onsdag fick min kropp nog och jag vaknade upp med feberfrossa, så jag kände att det tills slut var läge att stanna hemma från jobbet. Spenderade hela dagen i sängen. På kvällen lagade vi quesadillas, SÅ gott och himla smidigt. Bara steka kyckling, röra ihop det med salsa och hackad lök, tomat, paprika, kryddor och sen steka i tortillabröd. Och OST såklart! Massa ost!!! 

Torsdag morgon vaknade jag upp feberfri vilket vad skönt (och konstigt! Vem blir frisk så fort??) eftersom jag hade tid hos frisören kl 09:00. Sedan jobbade jag, var på plantagen och jagade påskris och pynt inför helgen. Hittade det förstnämnda men inte sistnämnda.

Nu är det fredag och jag sitter i skrivande stund på min lunchrast och bloggar, jobbar 13 timmar OB (!!!) idag vilket inte känns sådär jättetråkigt hehe. Sedan är jag ledig resten av påskhelgen, ser fram emot dagar tillsammans med familj och pojkvän. 💛 Bilden tog jag imorse, har fått lite påskfint iallafall. Har hittat pynt till riset idag som ska bli kul att hänga upp oxå.

  • Nära Jönköping

Gillar

Kommentarer

T
,
Var kommer skorna ifrån?
MatildaPJohansson
MatildaPJohansson,
Märket är Dasia och de finns på Scorett och Brandos vad jag vet!
nouw.com/matildapjohansson