mina 8 favorit-podcasts

God morgon på er! ☀️️

Vad kan passa bättre än lite podcast-tips såhär en måndag morgon? Ett avsnitt av en bra podd kan ju verkligen göra stunden på väg till/från jobbet eller skolan, städningen eller träningspasset så mycket härligare och lättare. Måndagar kan man ju dessutom vara lite extra segstartad, då skulle jag definitivt rekommendera att lyssna på podcast! Världens bästa grej! :-) Jag lyssnar via appen Podcaster men det finns även en som heter Acast vet jag. Här är mina favoriter:

Therese & Zäta - Jag följer Therese Lindgrens youtubekanal slaviskt och när jag fick reda på att hon skulle starta podcast tillsammans med sin bästa vän kändes det självklart att börja lyssna. De pratar om blandade intressanta och roliga anekdoter från deras vardag.

Relationspodden - Ingen är gladare än jag på torsdagar när ett nytt avsnitt av relationspodden släpps, finns nämligen inget som underhåller mig och får mig att skratta så mycket som när Bingo Rimér och Katrin Zytomierska diskuterar sina lyssnares frågor om kärlek, relationer och sex haha! Ni bara måste lyssna.

Josefin & Vanja - En för mig ganska nyfunnen pod och jag gillar den starkt. Josefin Dahlberg och Vanja Vikström är två internetprofiler som lägger mycket fokus på drömmar och att nå sina mål, girl power och pepp i sina medier och samma sak gäller i deras pod.

Fredagspodden - Ingen kan väl ha missat underbara Hannah och Amanda? Världens härligaste power-kvinnor som tar sig an det enda projektet efter det andra via deras egna produktionsbolag Perfect Day Media. I podden pratar dom engagerat, ingående och ofta känslosamt om allt mellan himmel och jord, högt som lågt. När jag sätter på ett rykande färskt avsnitt på fredagsmorgonen är fredagsfeelingen ett faktum!

Sanningens mammor - Här får man höra Zara Larsson och hennes bästis Olivias diskussioner kring politik, vardagsbetraktelser och mycket annat. En pod jag bara lyssnar på lite då och då men när jag väl gör det tycker jag att de har väldigt roliga och intressanta samtal.

P3 dokumentär - En given favorit! Otroligt intressanta, spännande och gripande dokumentärer om olika tragedier och skandaler. Skulle specifikt vilja tipsa om avsnitten 1-5 av "Mordet på Therese Johansson Rojo", "Kidnappningen av uppsalastudenten", "Fallet Marina Johansson", "Massakern i Orlando - nyhetsspecial", "Utöya 22 Juli 2011", "Lewinskyaffären" och "Barnamorden i Arboga".

Mathilda & Andrea - Två bloggtjejer vars pod jag lyssnat på sedan de började för typ tre år sedan. Varje avsnitt har ett visst tema varpå de delar med sig av sina egna åsikter och funderingar. En perfekt pod för tonårstjejer om ni frågar mig! Man får sig både ett och annat skratt och goda råd. :-)

Träningspodden - Är man sugen på att lyssna på diskussioner kring träning och hälsa är ett avsnitt av Jessica Almenäs och Lofsan en bra idé! Denna pod lyssnar jag på i perioder när jag känner för att få in mina tankar på träning helt enkelt!

Har ni kanske tips på andra bra poddar? Det tas gärna emot!! ❤️️

Gillar

Kommentarer