Minisemester

Åh, känner mig lite tom för tillfället...jag har precis kommit hem från en underbar långhelg med M varifrån jag åkte raka vägen hem och han åkte hem för att packa om väskorna för en vecka i New york. Ja ni läste rätt, det gör lite ont i hjärtat att veta att han snart landar i min favoritstad någonsin i världens universum medans jag återgår till någon slags "lös" plan-lös tid här hemma. Det går nog inte att förstå frustrationen om man inte har ett "band" med just den staden men det är verkligen så mycket känslor för mig som bott där. Jag villl liksom också vara där igen och uppleva staden tillsammans med min kärlek när han ser den för första gången. Weeell well....nu ska jag inte skriva nå mer om det utan om vår mysiga långhelg!! Vi bilade i strålande solsken till västkusten och Lysekil i fredags morse där vi varit i fyra hela goa dagar. Vädret var verkligen på vår sida så vi har njutit av solen, varandras sällskap, god mat, lite roliga aktiviteter som t.ex fiska krabbor, och att bara ta det lugnt. Vi bodde i en liten fin stuga som vi hyrde, beläget bara ett par hudra meter från havet, med en liten terass och jättefin omgivning så det var perfekt för oss. Ett ställe vi mer än gärna återvänder till! Det va väldigt härligt med tanke på att vi (mer eller mindre) har distansförhållande att åka iväg och "bo" med varandra ett par dagar utan att behöva ha våra familjer runt om kring i o med att vi båda fortfarande bor hemma. :-)

Hur snygg är inte den här killen då?!! ?

Första kvällen efter vi bonat in oss lite och storhandlat på närmsta matbutik så gjorde vi iordning plockmat med räkor, ostar, bröd och gott att dricka. Såå mysigt med att sitta och skala räkor, dricka vin och prata om allt möjligt.

En kväll i soffan med gottis och bra sommarprogram på teve.

En dag gjorde vi oss ett besök på Havets Hus. Jag filmade mest med min GoPro där så det blev bara dessa kamerabilder. Hur som helst var det ett par väldigt kul timmar som vi spenderade där. Jag som verkligen uppskattar att gå på djurparker tyckte det var jätteintressant och spännande att kolla i de olika akvarierna, läsa om djuren och facineras. Här ovan försökte vi få bild på en enorm hummer som låg och lurade i ett hål haha!

Lite bergsklättrande blev det också en kväll! Vi tog oss upp på ett ställe där M varit som liten så han fick sig en liten nostalgitripp. Vi var där precis när solen höll på att gå ner så det var en väldigt fin och härlig sommarkväll.

Puss puss! Vi var helt ensamma uppe på berget men några småkillar längre ner såg oss och utbrast "det är några som pussas OCH kramas där uppe!!!" haha. Vi skrattade för det lät så kul att de betonade "OCH" som om att kramas skulle vara "värre" än pussar haha... :-)

Efter bergsklättrandet lagade vi tacos i lilla stugan och kollade på Beck. Varsin guacamole gjorda på två olika sätt för att vi inte kan komma överens om bästa sättet + i grytan både kyckling och köttfärs för att vi har skiljda åsikter om vad som är godast där med haha.

Och som avslut på bilderna, en grillkväll. Mina ögon säger en hel del på en av bilderna, trivs så med honom <3

Gillar

Kommentarer