Mitt 2015: Jan, Feb, Mars

Januari 2015:

Årets allra första bild, nyårskyssen med my love.

Enligt mitt sökande i arkivet bestod år 2015's första månad utav långa dagar i skolan och dramasalen, då det började dra ihop sig för redovisning av mitt gymnasiearbete som jag jobbade på i sena mörka januarikvällar. Dessutom sjöng jag i Gislaveds kammarorkester under samma period, vilket resulterade i att jag på grund av att jag pendlade kom hem runt 22 vissa dagar. Jag kämpade! I mina tankar snurrade för övrigt mycket detaljer kring den kommande balen och studenten...detta var ju precis i början av min sista termin på gymnasiet! I början av Januari fick jag även mitt extrajobb som idrottsledare för barn vilket jag var så glad över!

Ett par minnesvärda dagar i Januari var turnén vi gjorde med alla ensemblar. Ensemblespel var och kommer alltid förbli mitt absoluta favoritämne! Så mycket glädje vi upplevde på våra rep och uppträdanden. Jag brinner verkligen för arbetet tillsammans instrumentalister och vokalister sinsemellan. Bästa känslan av att höra att alla stämmor sitter, spelet är tight och man har kul på scen!

En fredag efter skolan åkte vi till Jönköping för att vi var sugna på Georges pasta och vin haha. Bästa<3

En helg spenderades i Göteborg tillsammans med Sadida bestående utav noggrann genomsökning av alla balklännings-butiker och en liten utgång. Här på le pain francias efter en stor härlig frukost innan vi åkte hemåt igen.

Enligt mina printscreens längtade jag efter varmare breddgrader (Bahamas, still a dream destination) och letade inspiration till min håruppsättning på balen.

En utgång såg ut såhär!

Det provades en hel del balklänningar. Just denna fastnade jag för extra mycket men den var enligt mig lite väl dyr. Som tur var lyckades jag ett par månader senare få tag på en snarlik, samma modell och i min favoritfärg lila som jag blev så nöjd med!

Februari 2015:

I början av årets andra månad, närmare bestämt den 6 Februari höll jag min alldeles egna föreställning, aka den "synliga" delen av mitt gymnasiearbete. Och vet ni vad? Det finns inga ord i Sveriges ordlexikon som är tillräckliga för att beskriva alla mina känslor jag har och hade kring detta. Men jag ska försöka. Arbetet inför, alla repetitioner, alla inspirerande toppar och alla motiga dalar som jag fått uppleva. Glädjen över att under ett par månader få hålla på med det som jag längst inne i hjärtat drömmer om och längtar efter. Hur kul jag har på scen och hur kul jag tycker det är att gå in i en roll. Inte allra minst den roll jag fick äran att tolka denna gång, en otroligt psykologisk och invecklad roll. Jag ÄLSKAR skådespeleriet. Och all feedback efteråt sedan...jag fick ord sagda till mig som jag för evigt kommer ha sparade inom mig. Efteråt var jag så uppfylld av allt, tacksam, stolt och lättad. Nä ni förstår ju, jag kommer aldrig sluta glädjas åt detta, mitt gymnasiearbete, min lilla bebis.

Hängde med mina goaste vänneer<3

1. Den fina rosen jag fick av min handledare efter min föreställning. 2. Som det kunde se ut på lektion haha.

3. En vardaglig syn på gymnasiet, kombinationen fika + plugg i oasen. Classic! 4. Och så skrev jag gy-arbete-rapport så fingrarna blödde..

I mitten på Februari var det tänkt att jag skulle in till Ryhov och opereras men eftersom att jag dagen innan fick feber och blev sjuk så kunde jag inte sövas. Jag minns att jag blev ganska besviken och frustrerad över det, men som tur var sköts det hela inte upp mer än en månad. Blev sängliggandes hela sportlovet och jag och Martin firade alla hjärtans dag i efterskott, bilden ovan är från det<3

Mars 2015:

1/3 hade jag och M varit tillsammans i 2,5 år och 3/3 var det dags för mig att operera bort halsmandlarna.

Shoppade post-surgery-food i massor...

1. HAHAHA jag dör. Mycket smickrande (samt verklighetsreflekterande) selfie från dagen efter operationen...ganska bra bild av hur jag mådde haha. Då skulle ni se videosarna mamma spelade in direkt efter uppvaket på sjukhuset hahaha...Hög på alla starka mediciner och smärtstillande, helt orkeslös i kroppen och mest fruktansvärda smärtan i halsen och munnen jag någonsin upplevt...skrattar åt mig själv nu i efterhand men usch man var inte på topp alltså.

Levde på glass och...

...nudlar i en vecka. Sedan blev jag "frisk" och två av mina kanske-ha-på-sig-på-studenten-klänningar kom på posten. Pirr i kroppen och lycka!!!

Vi gigade på Ströget och Stubbes musikquiz vilket var otroligt roligt! Jag sjöng Another one bites the dust och Zwampen tillsammans med Sadida. Hade så kul!

Inte allt för sällan så kollade solen fram och började bli glass-väder. Den lyckan! Minns denna soliga fredagen speciellt då vi körde ner till Ströget och köpte kulglass efter lunchen i skolan. Det var så härligt!

Så var det ju en HEL del plugg med kan jag lova..

..och så en studentfest!!! Med temat "ursäkta jag kom precis från..." vi passade på att festa i pyjamas ;-)

Jobbade på med Knatteskutt också och minns att jag var otroligt tacksam och glad över all positiv energi som det gav mig!

Gillar

Kommentarer