Mitt bästa tips för att spara pengar

Tja! Nu har jag tre simpla frågor till er som ni gärna får svara på för er själva. Svaren på frågorna leder nämligen oss vidare in i vad detta inlägget kommer handla om, något som jag verkligen varmt rekommenderar. :-) Shoppar du på nätet då och då? Tycker du om att få rabatt på det du handlar? Hade du velat få rabatt nästan allt du klickar hem? (haha lät som värsta tv-reklamen)

Om svaret är ja på dessa frågor (vilket jag antar att det är hehe) så har jag världens bästa tips till er. Alltså något som på riktigt borde vara olagligt att inte ta del av. Haha skämt å sido, det jag pratar om är en tjänst som heter BONUSWAY! Ni har med största sannolikhet hört om det förut. Det är iallafall en sida som funkar som en utgångspunkt för all onlineshopping man gör, och som ger dig pengar tillbaka när man handlar på nätet. Allt man behöver göra är att 1. alldeles gratis registrera sig på Bonusway.com och 2. snabbt och smidigt installera deras påminnelseverktyg för webbläsaren man använder. Sedan påminner verktyget dig automatiskt om bonusen du som Bonusway-medlem kan ta del av så fort du befinner dig på någon av hemsidorna som Bonusway samarbetar med. Och det lär ploppa upp hela tiden när du är ute på internet och spanar på shopping, Bonusway är nämligen kopplat till i princip alla populära internetbutiker, ca 500 st faktiskt, allt ifrån Ellos till Hotels.com.

Så exempelvis om du går in på låt oss säga Eleven.se för att shoppa smink, och har installerat Bonusways påminnelse, så får du 10% pengar tillbaka på hela ditt köp. Sedan varierar procenten man får tillbaka lite beroende på sida. Tex 5% på Ellos, 5% på NA-KD, 1% på Boozt, 7,5% på ÅHLÉNS, 5% på Zalando, 5% på Nelly osv. Hur grymt är inte det? Det är detta jag syftar på när jag pratar om att få rabatt på allt man klickar hem. För det är ju precis som att få rabatt, bara att all återbäring samlas på ditt Bonusway-konto och sedan betalas ut till dig i pengar.

På Nelly.com får du som sagt 5% bonus, handlar du då för låt oss säga 700 kr så får du 35 kr in på ditt Bonuswaykonto. Det kan låta som lite, men tänk då vad mycket pengar du kan spara på alla dina köp sammanlagt under några månader som du sedan kan plocka ut. Jag har fått utbetalning till mitt konto en gång och just nu står mitt saldo på 665 kr, så himla dumt att INTE ta vara på de pengarna när möjligheten finns känner jag!! Man gör ju ändå sina köp på nätet då och då så varför inte spara när man kan! Så in HÄR och registrera er nu om ni vill spara in pengar på alla era onlineköp hörrni! Registrerar ni er via min länk får ni dessutom en trevlig välkomstbonus direkt, hur nice? :-D

Inlägg i samarbete med Bonusway. :-)

Gillar

Kommentarer