Monday 9.54

God morgon alla läsare! Sovit gott..? Det har jag, när jag väl somnade iallafall. Jag har fortfarande inte blivit av med mina sömnproblem...superjobbigt men men. Jag hoppas på att finna lösningen snart, någon som har någon idé på hur man somnar snabbt och/eller undviker att vakna upp mitt i natten? Skulle vara jättetacksam om någon visste något!

Nu har jag iallafall gått upp och precis ätit upp min frukost, har nämligen studiedag idag. Och jag ska låta dagen få leva upp till sitt actual name och faktiskt sätta mig och plugga. Är lite efter i allt möjligt så det passar perfa med en ledig dag idag.

För övrigt så har jag bestämt mig för att komma tillbaka till mina vanliga vanor nu, uppdatera mitt medlemskap på gymmet, äta ren mat igen samt komma in i ett nytt tränings-schema. Ska verkligen bli jätteskönt, för trots att det varit viktigt att fokusera på att ta mig framåt i livet nu de senaste veckorna, så mår ju min kropp som bäst när jag äter rätt och tränar regelbundet också. Ska åka och handla mat inför veckan senare, så kan kanske visa vad jag köpt? Dock får hård-träningen vänta ett tag till då jag börjar känna av en förkyldning igen. När förkyldningen är borta ska jag kötta på med ett nytt supplement (som jag ficks som spons huehuehuee). Får bli powerwalks och lätta övningar tills jag är helt kry. Härrrrrligt!!!

Bild från i somras!

Gillar

Kommentarer