Mot New York!!!

(Tidsinställt inlägg)

" New yorkers are born all over the world, and then they come to new york city and it hits them: oh, that's who I am. " /

Om allt gått som det ska så sitter jag nu på planet som strax lyfter mot New York!!!!!!!!!!!!!!! I skrivande stund har jag väldigt svårt att greppa att det, men jag hoppas att det kommer sjunka in och bara känns helt perfekt när jag sitter där i min flygstol. Jag ska verkligen dit igen!!!

Jag landar på Newark i NJ där min vän som jag ska hälsa på bor, och första dagen kommer vi nog bara lägga på att göra mig hemmastadd hemma hos henne, handla förnödenheter och bara umgås. Vi har liksom inte träffats på 4 år sedan jag flyttade där ifrån så det lär inte vara tyst en sekund, trots att vi pratat på Skype och smsat mycket. Att ses i verkligheten är ju verkligen något helt annat<3! Sedan kanske andra dagen eller så kommer vi åka in till the city och jag får förenas med min stad igen. Ååhhh åh åh ååååå nä detta är ju bara helt sjukt. Vi har såå mycket kul planerat som vi ska hitta på.

Något jag funderat och visualiserat mycket kring är hur jag kommer reagera på allt. Allt ifrån när jag ser stan från flygplansfönstret (om jag nu kommer göra det), när jag ser skylinen, när jag för första gången på så länge går på Manhattans gator igen och ser allt, hör ljuden, känner alla doften och känner atmosfären. När vi besöker mina gamla hoods ute i Queens. Om mitt hjärta kommer börja slå hårdare, om jag blir jättesentimental och känslofylld, om jag börjar gråta, om jag kommer känna total lycka eller om jag bara casually kommer känna att livet är najs och att jag är gald att vara där?

En sak jag kommit fram till i mitt filosoferande kring detta är iallafall att jag inte ska några som helst FÖRVÄNTNINGAR på hur jag kommer reagera. För jag känner mig själv så pass väl på detta planet att jag vet att jag OM den känslan jag förväntar mig inte kommer infinna sig, så kommer jag försöka tvinga fram den reaktionen. Och då blir det bara jättedumt och jag vet inte hur jag känner. Så låt känslorna som kommer komma Matilda, kom ihåg det. Och ha nu världens bästa resa. Yours sincerely /yourself

Gillar

Kommentarer