My kinda morning

Alltså hörrni, vad mycket göttigare det känns att kliva upp på morgonen och gå en rask promenad innan frukost istället för att sega sig kvar i sängen i flera timmar! Något jag bör bli bättre på. Det hänger ju mycket på när man går och lägger sig kvällen innan, så att ligga vaken till 1-2 på natten bara för att man jobbar kväll dagen efter är inte att föredra. Nåt att jobba på, det är ju så mycket skönare som idag när jag vaknade utvilad INNAN larmet gick av, tog min tid och bytte om till promenadkläder, snörade på mig kängorna och gick ut med träningspodden i lurarna. Sen blev det det dagliga varma citronvattnet innan frukost som jag börjat med, och en stor god nyttig frukost på det. Två perfekt kokade ägg på knäcke, ett med tonfiskröra, en skål chiapudding med kanel, vaniljpulver och äppelbitar och en kopp rykande té. Mmmh. Nu ligger jag i sängen och kollar på en dokumentärserie Making a murderer på Netflix. Det är verkligen såå intressant så är helt fast. Tips tips!!! Nu har ett par timmar innan jag börjar min tur på jobbet så jag ska ta det lugnt ett tag till och sen få lite städning och flygbiljetts-letande avklarat. Xoxo

I min all time fave träningströja från Nike, half element zip heter den och finns i flera färger. Jag har den grå också och vill ha alla bara för jag gillar den så mycket. Snygg, funkar både ute och på gymmet och perfekt att den är lite lös och täcker allt ha-ha. Jag är inte riktigt redo för att show off i nätta träningslinnen och sånt. ÄN.

Så tråkigt att det börjar bli "varmt" nu som det verkar...jag gillar mycket hellre ett par minus och fin snö på marken och lite sol än några grader över nollan och grå och dassigt väder. Håller tummarna för minusgrader ett tag till iallafall!!

Och så dagens frukost som blivit lite av en go-to breakfast på sistone. Knäckebröden varierar jag lite med avokado, keso, makrill osv. Chiapuddingen ser också olika ut från dag till dag men nu gillar jag verkligen med kanel och äpplen. Mättande, GOTT och nyttigt. Tumme upp!!

Gillar

Kommentarer