new in

Elle som jag fick på köpet när jag handlade på L'Ocitanne. Innehåller bland annat ett stort reportage med Hanna & Amanda som jag sparat till nån gång i veckan efter jobb. Läängtar hehe. En fin, tjock grå anteckningsbok då jag har en vision om att börja skriva dagbok igen. Samt ett Yankee Candle som jag redan glädjer mig över varje dag på grund av att jag planerat in datumet jag ska börja bränna det, nämligen första advent. Luktar såååå gotttt och juligt hihi.

Påfyllning av mina två favoriter när det kommer till att smörja in ansiktet, detta märket (som jag faktiskt även säljer själv) är toppenbra. Även ett nytt ex av Real Techniques blush brush som jag gillar väldigt mycket. Har användt den till både contouring och rouge den senaste tiden så kände att jag behövde en till då jag använder båda dessa puder varje dag. Och påfyllning även av mitt favorit torrschampo för tillfället, denna sorten "neon lights" är visst limited edition så jag hetsköpte det lite för att det luktar godast av alla batiste enligt mig.

LUUUUSH! Hade planerat att köpa något juligt och festive och jag hittade den lilla tomten och en söt nalle till badet som båda luktar supergott. Även en ny Buffy scrub som jag älskar då min för tillfället sjunger på sin sista refräng. Plus den populära masken Mask of magnaminty, ser fram emot att testa den.

Några klädesplagg blev det också. En långärmad supermjuk tröja från Brandy Melville, träningstop från NLY sport, mörkblå enkel blus från Mango. Plus en grå skater skirt som man kan skymta två bilder upp.

Unnade mig denna lyxiga fotkräm från L'Occitane. Jaclyn Hill på youtube tipsade om denna i en av sina videos för ett tag sen och när jag såg det tänkte jag "hmm en fotkräm...jag har ingen fotkräm....jag har ganska torra hälar...jag förtjänar att ha mjuka hälar...en sån ska jag ha......" hehe.

Närbild på Yankee Candle ljuset. Christmas Eve heter det (som ni ser dah) Luktar sååå gottgottgottttt<3

På H&M home hittade jag två nya kuddfodral...

...och två ekollon! Haha :-D Jag tänkte hänga dessa två på lite olika höjd i fönstret som juldekoration. De är mycket större än vad det kanske ser ut som på bilderna men de är lika stor som en handflata typ. SÅ finaa tror de kommer bli jättefina i fönstret.

Behövde ett nytt transloucent puder (använt löst från MAC förut men vill prova lite annat) och bestämde mig för att testa detta från Make Up Store. Hittils verkar det bra! Tycker att ett sådant här puder är ett mycket bättre alternativ än ett färgat puder för när man hittat sin rätta färg i foundation så är det ju smidigast att sätta det med ett transparant puder istället för en annan "ny" färg.

Gammelrosa supergosig halsduk från H&M.

Och sist men inte minst....helgens bästa köp...

...en kappa!!! YAyayayayay<3

Gillar

Kommentarer