New in: RT brushes

HAHAHA ser ni mig i reflektionen? Såg det nu hahaha jag dör hahahaha!!

( Deluxe gift set: multi-task brush - angeled highlighter brush - tapered foundation brush - fine liner brush - base shadow brush )

Nya sminkborstar är alltid välkommet! Eller nu får det vara stopp på ett bra tag haha. Jag fick nämligen dubbelt så många borstar än vad jag beställt denna gång. Hur gick det till undrar ni kanske då haha. Saken är den att jag beställde borstsetet Deluxe gift set i November förra året tror jag det var. Leveransen var otroligt lång märkte jag, förmodligen för att jag beställde från RT egna hemsida som skickar från USA. När jag väl fick hem paketet så låg det ett helt annat kit med borstar i lådan, Nic's pics hette det. (De borstar med silverskaft på bilderna längre ner) Inte det jag beställt alltså! Just det kitet finns inte ens i deras utbud längre har jag även fått veta nu i efterhand. Efter mycket om och men och mailande fram och tillbaka i typ en månads tid om inte mer, så meddelade de att de skickat en ersättning till mig. Och idag ytterligare en månad senare fick jag avi om att paketet kommit.

Sammanfattningsvis: Trots att allt krångel slutade med att jag fick ett kit "på köpet" rekommenderar jag inte att beställa från Real Techniques egna hemsida om man bor i Sverige, med tanke på den otroligt långa leveranstiden och att kundservicen dessutom var väldigt långsam på att svara på mina mail kring felet som uppstod.

Hur som helst är jag nu när jag äntligen har fått hem mina borstar otroligt nöjd! Ända sedan jag provade min första sminkborste från RT har de varit mina favoriter och de är de enda jag använder för ansikten dagligen och för ögonskugga de gånger jag gör ögonmakeup. Så att kvalitén är bra vet jag redan nu. Dock återstår det att se vilka av dessa som blir mina favoriter och vad jag väljer att använda de olika borstarna till.

( Nic's pics: duo-fiber face brush - cheek brush - angeled shadow brush - base shadow brush - eyeliner brush )

Som sagt råder jag er inte att handla från deras egna hemsida, istället rekommenderar jag att shoppa Real Techniques på Feelunique, Eleven, Madlady etc.

Xx

Gillar

Kommentarer