new music friday 2.0, veckouppdatering & frukost


Lite new-music-friday-låtar som åkt rakt in på min spellista nu på morgonen medan jag gjort iordning fredagsfrukosten. Vem trodde t.ex att Per Gessle skulle göra en liten comeback?! Såå härlig vårig och somrig låt tillsammans med Lars Winnerbeck! Sen bara älskar man ju när Zara släpper nytt, inte en sekunds tvek!

God morgon på er!! ☀️️ Hur är läget med er? Med mig är det....bra! Men jag kan inte låta bli och känna att jag bara vill ha jobb-besluten som hänger i luften överstökade. Nu har det hela förskjutits lite, så i början av nästa vecka ska allt nog vara färdig-funderat och beslutat från båda mitt och andras håll. Detta är det enda som gör att jag inte känner att jag inte riktigt kan landa helt just nu. Men det kommer bli jättebra. Det måste jag lita på.

Eftersom jag inte skrivit här sedan i tisdags, och inte ALLS berättat vad jag haft för mig under veckan, så tänkte jag att kan kunde göra en snabb genomgång av "veckans planer" fast i omvänt, så att jag berättar som veckan som varit, vad jag ska göra idag, samt helgen som ligger framför. Let's go: Måndags: En sista bredvidgång på nya stället där jag är timvikarie. Tisdags: Flängde mellan stan och A6 för att presentera mig för arbetsgivare och gå på en intervju. Onsdags: Jobbade i Värnamo följt av köra bil (lyx!) för två (åter igen) jobb-relaterade ärenden i Jönköping. Igår: Första jobbpasset ensam på nya arbetsplatsen, Team Putte övning på kvällen och kvällsmat på Max med Madde efteråt. Idag: Jobb 13-21. Imorgon: Jobb 10-21. Söndag: Jobb 9-21. Inte sådär JÄTTEspännande vecka med andra ord, men väldigt viktig och händelserik för mig personligen! Mycket fokus på jobb, både eventuellt kommande jobb och jobb där jag redan jobbar.

Nu ska jag äta upp resten av min frukost och mysa med min kaffekopp framför dagens youtube-skörd och senaste avsnittet av Bonusfamiljen. Härlig start på denna fredag!! Ha en riktigt bra dag nu hörrni, och glöm inte att man kan styra mycket endast med hjälp av den inställning man bestämmer sig för att ha. KRAM!

Gillar

Kommentarer