Nu har vi flyttat ihop!

Flyttpackning och lussebullsbak hemma hos mamma och pappa i fredags kväll. (vad det känns lustigt och fel att skriva "hemma hos mamma och pappa" haha men jag kan ju inte heller skriva hemma för nu har jag ett nytt hemma...eller båda platserna får nog va "hemma" ett tag till iallafall haha<3)

Hushållsshopping på Rusta i går och roliga paket som jag hämtade ut i veckan. Innehåller bland annat en GHD hårfön och uggisar som jag passade på att köpa på pre-black friday. Så nöjd hihi!!

En liten sneak peak-bild från lägenheten och en selfie när vi var och gjorde ärenden på a6.

Egentligen borde dessa bilder, utöver vad ni ser, föreställa mycket mer för att ni ska få en helhetsbild av vad jag gjort de senaste dagarna..tex 1.en ikeavagn fylld till bredden med allt ifrån en 180-bädmadrass till vår första gemensamma toalettborste, 2. Martin som äter vår första måltid i lägenheten med en stekspade (då vi kom på att vi inte hade några bestick precis när vi skulle hugga in haha), 3. någon lägenhete- in-the-making-bild och 4. den provisoriska men ganska fina adventsljusstaken som jag "slängde ihop" igår för att få lite adventskänsla mitt i all flyttfix. Så ni kan väl tänka er hur de bilderna skulle sett ut så låtsas vi att de är här ovan också ok ok? ;-)

För er som inte förstått det så har vi alltså flyttat nu!!!! Hela denna helgen har gått åt till att packa ner, plocka upp, ta vändor på ikea, montera och ställa iordning, göra första storhandlingen och dona med allt ifrån organisering av innehållet köksskåpen till att vika in kläder i garderoberna. Och mellan vändorna har vi bara kramas och pussats och förundras över att detta faktiskt händer nu! Det känns bara så bra och roligt att ha fått flyttat ihop med min bästa vän och kärlek<3

Nu är jag dock tillbaka i Värnamo (haha så sad vändning på texten), körde hit tidigt imorse för att jobba vilket jag ska göra det de kommande tre dagarna också, så då sover jag också här. Sedan far jag tillbaka upp till Jönköping för att vara några dagar där. Är faktiskt ledig ganska många dagar i rad då vilket känns så skönt, ska bland annat fortsätta fixa och göra fint därhemma, söka jobb och framför allt umgås med my love och njuta av livet som sambo!! Haha såå tjatig men jag är så himla glad över detta. Nu ska jag lägga mig och få lite sömn, hoppas allt är bra med er, vi hörs imorgon igen! KRAM :-)

Gillar

Kommentarer