Nya träningskläder från BLACC ★

⚡ Svarta kompressions-tights HÄR 

⚡ Grå tights HÄR 

Rosa långärmad HÄR 

⚡ Rosa linne HÄR 

⚡ Röd långärmad HÄR 

Hej på er 💕💕💕💗😍😍 (Har kommit på att jag kan använda dessa emojis i bloggen så nu kör jag all in med de haha)

Nu har jag kommit in i ett ganska bra flow med träningen, och det har gjort att jag börjat känna att jag inte har tillräckligt med träningskläder. Eller iallafall för få av sådana plagg som jag verkligen trivs i och som får mig att känna mig lite mer bekväm och självsäker på gymmet, jag har nämligen max 4 tights, 2 sportbh och 3 tröjor som jag varierar mellan. Då kan det bli lite jobbigt när alla de plaggen är i tvätten på grund av att jag lagt mer tid på att träna än att tvätta hehe..

Det jag gillar är: 1.tights med hög midja (och gärna i kompressionsmaterial), 2. långärmade tröjor i andas-material som är följsamma men inte för tighta, 3. sportbh med mycket stöd. Utseendemässigt tycker jag det kan vara kul med lite färg på överdelar, tex som dessa ovan. En ljusrosa överdel + grå tights = 👌. Eller bara grå överdel med svarta tights som är min standard. Tightsen ska bara vara svart eller grå med vissa undantag om mönstret är diskret och snyggt. Krav här japp haha ;-)

Bestämde mig för att göra en lite större beställning från Sportamore som har gratis frakt och gratis retur vilket jag tycker är världens bästa grej. Då tvekar man inte på att klicka hem lite extra plagg så att man kan testa och välja hemma. Jag la liksom ordern med inställningen att jag inte skulle behålla allt. Två bh och ett par tights fick åka tillbaka, och detta ovan är vad jag behöll. Samtliga plagg från märket BLACC faktiskt, helt klart en nytt favoritmärke för mig!!! 

Vet ni förresten något sportbh med mycket stöd och som i princip är som en vanlig bh? (Som tex denna och denna) Tipsa mig gärna! 😚

Gillar