nya växter här hemma!

Söndag 12 Februari 21:08

Det har tillkommit lite nya detaljer i form av växter här hemma...tänkte att jag kunde visa er :-)

Min urna som jag valde ut när jag praktiserade i en blomsterbutik för mååånga år sedan fick sig en ny kompis. Denna jättefina tjockbladade växten...den passade verkligen perfekt! Så fint när det hänger ner lite över kanten tycker jag. Just nu står den i köksfönstret.

Denna lilla "grodden" från min Monstera har stått i vatten ett tag. Det hade kikat fram ett litet skott häromdagen så jag bestämde mig för att plantera den och se om det växer några rötter. Kanske kan jag gro en helt egen stor Monstera?? Det hade ju verkligen varit så kul om jag lyckades!

När vi var på Blomsterlandet förra helgen hittade vi denna jättefina ampel som vi kombinerade med en brun kruka. Efter några om och men hittade vi även en passande växt att ha i. Hoppas att den växer till sig lite då det skulle vara fint om det hängde ut mer ifrån den. Men tycker den är mysig som den är nu oxå!!

Fint va?? :-) Har verkligen fastnat för hela grejen med amplar. Drömmen att ha flera stycken, små som stora, hängande i olika höjder!

Och så till sist denna lilla rackaren. Kollar mjag på mini-kaktusarna inne i en blomsterbutik går det inte gå där ifrån utan att ha köpt på sig minst en till...ni vet ju att jag älskar allt som är mini haha :-) 

Gillar

Kommentarer