nyc through my lens pt. 1

"Love me New York said" And so I did.

Jag gillar verkligen fenomenet med elskåp, lyktstoplar, baksidan av trafikljus och allt möjligt annat som är prydda med vad vissa kanske ser som förstörelse, medan andra - inklusive mig själv - uppskattar och ser det som någon form av konst. Man ser detta överallt i NYC. Vad som kan försegå i min hjärna är följande: jag undrar om det är samma person eller om (snäppet intressantare) det är 3 olika individer som bidragit med "don't love me", "love me" och "new york said" vid olika tidpunkter. Hmm..

F'real!!! Universums godaste milkshake aka Ana's biggest obsession (som hon självklart fört över på mig). Tror hon skrivit minst 10 tweets om denna milkshake vid olika tillfällen, det är liksom hennes signatursnack haha.<3

En sak som är lite rolig med detta är att när man ska köpa den så tar man sig en av dessa förpackningar ur en frys i butiken, och då är den i glass-form. Sen ställer man den i en slags blender och väljer vilken konsistens man vill ha på en touch screen. Sen kommer den ut som en milkshake efter några minuter och så går man och betalar den haha!

Min vackra vän vid Hundson river i Hoboken. Man får en sån fin view över staden där ifrån.

Var självklart tvungen att ha med två bilder på mig där ifrån också.

Jag och Linnea på shopping stroll i Soho. Gillar dessa bilderna så mycket, tycker de fångar the New York vibe ganska bra.

Tror inte jag är ensam om att ÄLSKA hur det ser ut inne i Victoria Secret PINKs butiker? Så himla fint och gulligt!

När jag knäppte denna bilden hade jag precis shoppat mig en liten body splash och ett par yoga pants som har kommit att bli mitt ultimata favoritplagg - jag tar alltid på mig mina svarta bootcut sweatpants på kvällen. Världens skönaste!

En brunch på Max Brenner som är extra kända för sina rätter med choklad. De har allt från chokladpizza och fondue och restaurangen är inredd med bland annat rör i taket där det flyter choklad(!) Jag, Linnea, Dana och Tasha delade denna fondue som efterrätt efter en brunch. Mums!

Här kommer ett gäng bilder från Central park!

En av många på New yorks gator som försöker skrapa ihop en peng med hjälp av sin talang och konst.

Ångrar lite grann att jag inte köpte konstverket till höger - så himla tufft med ett print på en subwaykarta!! Hade velat rama in och hänga upp som en cool detalj i till exempel hallen eller vardagsrummet mitt framtida hem.

...av en ren slump bevittna en bröllopsfotografering.

Min fina American bestie vid Bethesda terrace fontänen.

M + A <3

Anastasia fick plötsligt syn på detta som var inristat på en trädstam. Lite häftigt med tanke på att det faktiskt är våra initialer och det såg så nygjort ut!!

Meee :-)

Här snackar vi dream location.. utsikten från en rooftop baren PHD. Hit vill jag mer än gärna tillbaka!!

Ice cold drinks on a hot and steamy summer day in Manhattan...

Låt mig dela med mig av en lite rolig anekdot kring just dessa drinkar på bilden: Tänk dig att du befinner dig på en exklusiv takbar på Manhattan. Du känner dig inte helt i linje med stället rent klass-mässigt (vilket nödvändigtvis inte behövde vara enligt verklighet) men känner gör ditt bästa att låtsas som att du "hör hemma". Ni vet nog vad jag menar. Där står jag vid baren och kallar på bartenderns uppmärksamhet. Min engelska är vass, men inte tillräckligt skarp för att kunna beställa två drinkar utan att behöva upprepa drinkens namn 2-3 gånger i huvudet för mig själv innan. *Malibu bay breeze. Malibu bay breeze. Maliby bay...Can I have two Malibu bay breeze please* Precis innan jag ska beställa pratar mitt sällskap med mig om något som innfattar ordet "Brooklyn", vilket gör att jag per automatik byter ut ordet "Malibu" mot "Brooklyn" haha. Säger alltså något i stil med "Two Brooklyn bay breeze please" till bartendern vilket jag inte insåg förrän han gav mig en blick som inte riktigt visste om jag skulle tas på allvar eller inte. Sen hörde jag vad jag hade sagt, gjorde en förhoppningsvis smooth save, skrattade och rättade mig själv - Tur att man har en gnutta självdistans. :-P

East river sure gives some breezes every now and then though.....Lol

Ma lady. Strolling the streets of Meatpacking district.

Bland alla mysiga små kvarter med brandstegar var man än vänder blicken.

Min dröm att äga en liten vindsvåning i antingen ett mysigt lite lugnare kvarter i city eller i Williamsburg Brooklyn med en tillhörande brandstege där man kan sitta med ett glas vin, kolla ner på trafiken och människorna och filosofiera.

En noga utvald lunch från Whole Foods som jag njöt av ensam på en gräsplätt i Union Square Park. Denna dagen var så härlig. Jag spenderade en hel dag ensam i city och ägnade mig bara åt att promenera på gatorna för att upptäcka och se mig om. När jag hade ätit upp lunchen ovan så la jag mig i gräset och blundade en stund, likt en riktig New yorker. Eller får jag lov och säga till den New yorker jag är? Love it vem den staden gör mig till<3

Flatiron building i all sin prakt får avsluta pt.1 av denna lilla NYC-through-me-lens-serie. Jag har MYCKET att visa er! Xx

  • NYC

Gillar

Kommentarer