+ och - just nu

+ Jag beställde min allra första egen-köpta dator i slutet på förra veckan och igår kom den!! Sitter och bloggar från den nu är och är såå nöjd hittils. En Asus N552VX. Supersnabb, senaste Windows och snygg utsida är bara några saker jag uppskattar med den. Att ha en teknisk pojkvän som vet vad man ska leta efter i en laptop utifrån mina önskemål är verkligen guld, hade varit lost i datordjungeln utan hans hjälp att välja ut just denna. Men iallafall, kan inte fatta hur jag "klarat mig" så länge utan att vettig dator att blogga ifrån, men nu har jag verkligen alla förutsättningar! YAY!

- Jag har drabbats av en sån där halvdan förkylning som inte bryter ut. Bara ont i halsen och trött nästan precis hela tiden, vilket inte är så himla kul. Är nästan hellre riktigt sjuk några dagar och sedan frisk igen än att det ska hålla på såhär. Men jag ska inte klaga egentligen även om det är lite besvärligt att vara seg och trött när man ska jobba.

+ Igår var jag hos frisören!! Gjorde bottenfärg och kallade (kylde?) ner det med slingor som vanligt, klippte även av ytterligare en bra bit som ni ser på bilderna. Såhär kort har det aldrig varit!! Men är så himla nöjd och trivs fortfarande jättebra i min korta look. Och tur är väl det, inte direkt så man kan trolla fram de långa längderna jag hade i början av året :-P hjäälp...

- Lägenhetssökandet går lite knackigt. Jag har verkligen insett att det är mycket svårare än vad man tror att få tag i en lägenhet. Kanske speciellt i Jönköping som vi planerar att flytta till. Men vi fortsätter kämpa med en positiv inställning.

+ Den senaste tiden har jag haft ett förhållningssätt till socker och godsaker som jag inte alls tycker om. Det har blivit alldeles för ofta och för mycket och jag mår inte bra av det. Så i söndags berättade jag för M att jag vill bestämma mig för att vara mer hälsosam nu, och han var helt på så nu avstår vi från gotte i veckorna. Skönt att ha tagit det beslutet tycker jag! Alltid skönt när man är två som kan peppa varandra.

- Jag är SÅ dålig på att rensa i mina mail och jag prenumererar på ett onormalt antal olika nyhetsbrev. Just nu ligger det liksom 9313 st olästa mail i min inkorg haha och det känns sååå jobbigt och tråkigt att ta tag i att rensa. Men det måste jag verkligen göra snart, radera samt avprenumerera.

+ Kändes inte så kul att avsluta med något negativt så här kommer ett till plus med tillvaron just nu! Jag är ledig kommande fredag-måndag (!) och jag har inget speciellt planerat förutom att vara med min pojkvän vilket känns så himla skönt. Eller det är ju självklart väldigt speciellt för mig att träffa honom då vi har distans, men ni förstår. Bara ta det lugnt och ta allt som det kommer behövs emellanåt<3

Gillar

Kommentarer