Onewhey coconut protein bar

Här kommer en liten enkel review på en av produkterna som jag beställde för ett tag sedan (här hittar ni inlägget med det jag köpte) Jag provade denna proteinbaren efter en av mina pass förra veckan, och hej å hå vad den var god. Ville bara ha en till och en till och en till!! Dock skulle detta inte vara något jag äter varje dag med tanke på den lilla mängd socker som överdraget innehåller. Men lite då och då känner jag är helt okej. Mycket nyttigare är vanligt godis, betydligt nyttigare och väldigt proteinrikt. 55g protein har aldrig smakat bättre ;-)

Följande står på fitnessgurus hemsida:

One Whey® BAR är välkänd för sin goda smak samtidigt som den har ett balanserat innehåll av högvärdigt protein, kolhydrater och fett anpassat för dig som tränar. Baren innehåller tre olika sorters protein; vassleproteinisolat, mjölkprotein & äggalbumin och är täckt med ett tunt lager mörk choklad med 58% kakaohalt. One Whey® BAR passar dig som vill ha en behändig och god bar som mellanmål samt före och efter träning.

+ 17 g högvärdigt protein + Glutenfri+ Praktiskt mellanmål + Mörk choklad (58%)

Denna godingen + en hel del andra smaker hittar ni på fitnessgurus hemsida för 29kr/st eller en hel låda för 299kr. TIPS TIPS ♥

Gillar

Kommentarer