Organiserat garderoben

← före / efter →

Vad säger ni? Har jag inte fått det fint och organiserat i min garderob? :-D Skäms verkligen över före-bilden men vad ska man göra haha. Den bilden är inte ens verklighetstrogen heller med tanke på att jag kom på att jag ville ta bilder när jag redan hade rensat ut allt som var intryckt längst ner...hittade saker jag trodde var borta haha. Well well, har verkligen varit slarvig med att utnyttja min garderob den senaste tiden, eller ja har knappt aldrig varit särskiljt duktig på att hålla det fint där. Har mest blivit att de kläder jag använder hamnar på en stol eller i tvättstugan haha. Tror det är ganska vanligt. Men nu ska det bli ändring! Det underlättar ju verkligen ens vardag med att ha sina saker väl organiserat.

Som ni ser har jag satt in ett nytt hyllplan för skor, och organiserat upp så allt har sin plats. Och så har jag även skrapat ihop en stor kasse med kläder och saker som ska till second hand. En massa plagg som jag envisats med att ha kvar men sedan aldrig använt. Så nu är det endast aktuella plagg i garderoben. Ett tips är att ställa sig frågorna "har jag använt plagget senaste halvåret?", "skulle jag köpt plagget om jag såg det i en butik idag?" osv. Sedan kan man ju självklart ha kvar plagg som känns sentimentala även om man förmodligen inte kommer använda dom igen, t.ex sparade jag en klänning som jag hade när jag slutade nionde klass.

Älskar mina "nya" skor från Primeboots längst upp i mitten...anledningen till att jag skriver "nya" är att jag köpte dom av min bästis mamma som endast använt dom ett par tre gånger. Fick dom för bara en tredjedel av orginalpriset, en tusenlapp...gissa om jag var tacksam? De är de perfekta skorna att gå ut i verkligen. SÅ bekväma och passar till det mesta. HÄR hittar ni dom.

Ganska safe att säga att jag gillar grått när det kommer till kläder haha.

Äntligen fick jag användning av mina små mini-kassar Victorias secret som jag sparat på i flera år. Man kan säga att jag samlar på dom, har typ 10 st i olika storlekar som jag inte vågat slänga för att de är så fina haha. I dessa la jag skärp, freebras, gördel osv. Sådant som man vill stoppa undan liksom! Och så min älskade clutch som jag hade på balen <3

Hyllorna som jag är lite extra nöjd över är dessa med träningskläder. En fröjd för ögat haha! No excuses till att inte träna nu när det är så organiserat och lättillgängligt!

Längst ner fick jag rum med lite väskor och necessärer. Älskar näccesärerna från Åhléns! Både fina och rymliga. Och bredvid ställde jag två större kassar att använda som förvaring till t.ex sommarkläder som jag inte använder för tillfället. Perfekt!

HÄR hittar ni gympapåsen från Nike, smidig att ha till gymmet.

Nu återstår bara att köra ett gäng tvättar så jag får in alla de kläderna i garderoben också. Plus köpa en massa nya galgar. Yay!

Gillar

Kommentarer