Påfyllning av sminkfavoriter

 

Lite nytt i sminkväg! Allt utom beautyblendern är påfyllning av favoriter. Tyvärr tar brow wiz slut jättesnabbt...men den är ju såååå bra. :'( Fick en i julklapp och nu har jag gått utan någon vecka och behövt använda annat till ögonbrynen för den tog slut. Räcker alltså i runt 2 månader om man använder den varje dag. Så härdanefter får jag nog använda mitt billigare alternativ till vardags, och brow wiz vid lite finare tillfällen (eller inte mer sällan iallafall hehe). 

Clear brow gel från Anastasia håller där emot väldigt länge. Min som jag använt flitigt i fleera månader är fortfarande lite kvar i men jag passade på att köpa ny när Anastasia hade 20% kampanj. Som jag nämnt tidigare här i bloggen rekommenderar jag verkligen denna bryngelen. Håller brynen i styr hela dagen o natten. 

Den omtalade highligtern Mary Lou Manizer från TheBalm är verkligen värd sin hype. Trust me! Perfekt champagnefärgad nyans, väldigt fint shimmer, GRYM pigmentering osv. Allt man kräver av en highlighter! Använder den på kindbenen, under brynen, och ibland som ögonskuggebas. Passar överallt! Jag unnade mig en ny även om den seriöst ALDRIG tar slut då min andra gick i tusen bitar för ett bra tag sen...lite tråkigt att inte kunna ta med den på resa osv. Så någon som vill ha en trasig men fullt fungerande Mary Lou Manizer? ;PpP Känns så dumt att slänga..

  

Allt köpt på grandparfymeri.se

Förutom beautyblendern som jag köpte på Sephora i Göteborg

Anastasia finns även HÄR

The Balm finns även HÄR och HÄR

 

Mitt tips är att ALLTID jämföra priserna på alla hemsidor och hålla utkik efter kampanjer ;-)

Xx

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer