påskfint här hemma

Heej, och glad påsk på er 💛💛

Hoppas ni haft en bra långhelg hittills! Det har jag, långfredagen jobbade jag som sagt heldag från morgon till kväll, men igår var vi hemma hos min killes familj. Vi åt påskmat, firade hans bror och pappa och hade det trevligt. Sedan på kvällen mådde vi båda lite halvdant faktiskt (jag känner mig inte helt kry än) så vi köpte bara med oss mat från max och kollade på SKAM och youtubeklipp med söta djur och åt påskgodis tills jag somnade på soffan haha. Standard scenario..

Idag är Martin på Elmiamässan medan jag är hemma & fixar inför imorgon då våra båda familjer kommer hit på middag. Jag har putsat fönstren (vilket verkligen var på tiden!!!), torkat av ytor och skrivit en lång inköpslista. Har precis tagit en lunch/bloggpaus och ska strax sätta igång dammsuga hela lägenheten. När M kommer hem ska vi åka och handla och förbereda vad vi kan i matväg inför imorgon. Marinera kyckling, baka efterrätt och göra sås. Sen blir det nog att inviga grillen för att "öva". Vi har nämligen en gasolgrill som de vi hyr lägenheten utav äger, och eftersom vi aldrig använt en sådan tänker vi att det kanske är bäst att testköra den en gång innan vi har gäster.😀

Tänkte även visa hur påskfint vi (läs jag) gjort det här hemma! Jag älskar att göra det fint inför högtider, och inreda enligt vilken årstid det är.

Den fina påskbuketten fick vi av Martins morföräldrar 💛

Påskris med ägg som jag köpte på Ö&B till halva priset. Tycker typ att de är fula HAHAHA men äsch de fick duga! Helst hade jag såklart velat ha ljusrosa och vitt typ 😋

När jag såg dessa mini-ägg fanns det bara inte på kartan att jag inte skulle köpa ett till oss var haha!! Jag gömde dom så att Martin fick leta igår också hehe, en tradition som icke må brytes!!!

& så en fin liten påsklilja på soffbordet!! 🐰

Gillar

Kommentarer