Personligt omslag till almanackan

Jag har så länge jag kan minnas haft almanackor. Eller okej det var kanske lite överdrivet, men ända sedan skolan började bli allt mer seriös, det vill säga andra halvan av högstadiet, mitt år på high school och framför allt gymnasietiden har jag haft en almanacka. Och även nu när jag jobbar såklart! Det är en viktig nyckel till att mitt liv ska funka, klarar mig inte utan den #OrdningOchReda #Controlfreak #PlanOrDie #osv ;-P

Men det var inte själva besattheten av min kalender som jag tänkte diskutera idag, utan själva omslaget! Jag föredrar de almanackor som man kan sätta i en egen framsida på, då jag tycker om att pyssla lite med det och ha fria händer att ändra utseendet när jag har lust. Jag har haft allt ifrån egna scrapbooks till fotokollag som framsida, men min senaste idé är att dra nytta av färdigdesignade wallpapers och downloads från nätet och sätta en liten egen prägel på dem.

Här ser ni hur mitt kalenderomslag ser ut as we speak! Så nöjd med denna! Bakgrund hämtad från denna hemsida, den fina texten skrev jag dit själv i datorn. Så fint men ack så enkelt! Det är bara att googla runt lite så kan man hitta många fina designer att använda. T.ex Lora Janes HÄR.

Gillar

Kommentarer