plockmat

Gårdagens goda middag / Igår var det min pappas födelsedag och enligt traditionen ska det ätas något extra gott när något fyller år i vår familj :-) Jag kom därför med den ypperliga idén att köpa lite av varje och duka upp till ett plockbord till kvällsmat. Sagt och gjort blev det så! Helt ärligt kände jag verkligen att detta var den perfekta kombinationen av små rätter, så att gå efter vad jag köpte och lagade kan jag verkligen rekommendera. Det mesta behöver man inte tillaga heller, utan bara "slänga ihop" eller lägga så det är supersmidigt. Jag dukade upp allt inne på köksbordet o sedan åt vi ute på altanen under värmelamporna. Det var så mysigt. Sen blev det även paketöppning jordgubbstårta till efterrätt. Min pappa var minst sagt nöjd med sin dag!

Sallad på ruccola, spenat, babytomater och avokado

Vatten- och honungsmelon

Rostbiff, grillad pastramikyckling, salami

Grillad halloumi

Potatis och rödbetor rostade i ugnen

Smörstekt sparris

Baguette

Aioli

  • MAT

Gillar

Kommentarer