Q&A

Q: Hej Matilda! Jag är en 16 årig tjej som äntligen får börja gymma, men nu är jag helt lost. Jag vet hur de flesta maskiner och sånt fungerar men jag har oerhört svårt för att komma på tillräckligt jobbiga övningar och att veta vikt och hur många repetitioner jag bör göra av varje för att verkligen känna att det bränner. Jag undrar alltså om du inte skulle kunna göra olika inlägg om de olika stora muskelgrupperna och typ lägga upp ett lite av ett träningsschema på vilka övningar som är bra att kombinera med varandra för att uppnå maximal träningsvärk. Jag vet att du inte är någon utbildad PT men du gör ju själv scheman på hur du ska träna och undrar då om du hade kunnat hjälpa mig. =) Kram

A: Hej! Vad kul att du ber mig om hjälp! Jaa absolut kan jag göra sådana inlägg, kul idé! Men det kräver lite mer arbete än ett vanligt inlägg så jag får göra det när jag finner tid. Håll utkik!

Q: Hej! :) Fin blogg! Jag har en fråga! När man vill beställa från Tobi, då står det att det kan tillkomma extra tull avgifter.. Har du varit medom det? Vill så gärna beställa, men vågar inte ifall man får en fet räkning sen? Tacksam för svar :) :)

A: Hej och TACK! Jag har faktiskt inte beställt från Tobi själv, men har hört att man ska kunna handla för upp till 1400kr för att slippa tullavgifter. Om man handlar för över den summan så tillkommer alltså tull. Kram! :)

Gillar

Kommentarer