Q/A

Q:Åh är karamell sirapen god?!??!?!?! :) A:Jaa den är ganska god faktiskt, dock smakar den lite onaturligt vilket är självklart med tanke på innehållet. Den har en stark smak med så det behövs inte mycket på t.ex gröt o så.

Q:Är du och Martin tillsammans igen? :) A:yääpp det är vi :)

Q:åh kan inte du göra en recension på xtend? hur du tycker det funkar, varför du tar det, smak, förändrad prestation osv! vore jätteuppskattat! :) A:Absolut, kan göra det längre fram när jag har användt den ett tag igen för har haft en dålig period nuu

Q:Hej, jag bara undrar om inte du skulle kunna skriva ett inlägg om New York, vad du tycker om det, vad du gillade mest med det osv. skull vara kul och läsa. :) väldigt fin och bra blogg du har f.ö. :) S:Visst såklart jag kan göra det!

Q:vad kostar det,vars köpte du det och skulle du rekomendera det?:) S:Oxyshred finns ehplabs.com på och kostar $70 . Blev dock sponsrad så har inte koll på eventuell tull. Rekommenderar det definitivt som jag skrev i inlägget, den ger bra energi och hjälper vid fettförbränning. Det som är viktigt att tänka på är att detta är inget mirakel-tillskott som gör att allt fett på kroppen försvinner och att du vlir fit vöer en vecka, utan det krävs mycket mer än så! :)

Jul i NY 2011

Gillar

Kommentarer