Q/A

Hej!
Q:Jag ska till våren åka till New York och vill ha massa tips. Vad ska jag inte missa? Var ska jag shoppa? Vart äter jag?

A:Hej! :) Fy vad kul!! Dett kommer bli världens längsta text haha get ready! Se till att åka upp i antingen rockefeller center (top of the rock) eller empire state building. Det är ett måste att se stan från ovan. Om du vill åka ut till frihetsgudinnan, boka biljetter innan så slipper du stå och köa i timmar. Om du ska besöka central park, käka på the boat house. Dom har jordens godaste sushi! Bästa och mest "kända" shoppingenstråken hittar du på broadway i SoHo, längst 5th avenue (bland annat fao schwartz, fetaste H&M, Zara, Juicy couture, den stora apple butiken) Kika även in på någon av choklad-butikerna som lindt och köp lyxiga chokladdoppad jordgubbar. West 34th street. (Forever21, Victoria's secret, Macy's, sephora, Aldo osv) Se även till att gå till Journey's där, dom har alla märkes-sneakers som converse, nike och vans till super-priser. Madison avenue har alla piss-dyra märken som dior, ysl, chanel osv. Åk över till Brooklyn och strosa runt i downtown precis vid vattnet i Brooklyn bridge park, supermysigt och fint att se stan från ett annat perspektiv än att vara mitt i allt. Ät frozen yogurt på pink berry eller red mango. Ta en tur till finincial district, bara för att ha varit där. Sök upp ett century21 och fynda märkes kläder, väskor, plånböcker, solglasögon, klockor osv. Spendera någon timme i China town för att uppleva den miljön, varning för stinkande fiskar dock men de små butikerna med smycken är bääst. Hittar massa snygga enkla armand och sånt där. Om du letar fake-prylar, hänka på någon asiatisk tant som går runt och viskar obetydliga ord som om man lyssnar noga betyder "gucci-pucci-luuvouton-chanEl-handbag-lecklessss" haha. Times square såklart, behöver väl knappt nämna det. Mat är inte mitt bästa område då jag åt mycket hemma men jag åt mycket på olika deli's (kiosker med sandwhiches, godis, dricka, osv) då jag plockade åt mig av deras take away lunch-buféer. Euro café är väldigt fresh och har god mat, Olive garden har jag hört mycket gott om (ligger bland annat mitt på times square). California pizza kitchen är uuunderbart. Världens godaste pizza med avocado och kyckling, och jättegod broccoli cauliflower soppa. Om du vill ha något snabbt och enkelt är italienska sbarro perfekt (pizza slices, pasta osv) det finns ett på times square vet jag. Blev kanske ett rörigt inlägg och det finns tusen mer saker att tipsa om, säg bara till om du har fler frågor!

Q:Vart har du köpt tröjan med vingar på?:)

A:Den är från Kappahl :)

Q:Bara en fråga- du som äterså nyttigt, jag undrar bara ifall du äter vitt bröd? Om man ska äta nyttigt, tycker du man ska strunta i att äta det då? :)
Tacksam för svar!

A:Nej jag äter inte vitt bröd för det bästa är ju om man håller sig borta från vitt mjöl när man äter nyttigt. Tycker fullkorn är godare nu med faktiskt! Men lite skadar ju inte :)

Q:Heej! Jag har en fråga till dig om U.S.A. När jag slutar 9:an ska jag bli en utbytesstudent i U.S.A och jag undrade bara hur du gjorde. asså, du gick väl i High School som 9:onde klass och jag undrade bara om du var tvungen att gå om 9:an i Sverige när du hade kommit hem från U.S.A?:DDDD Jag hoppas verkligen att du svarar mig!:))))<33

S: Heej på dig :) Galet vad kul! Jag gick ut högstadiet innan jag flyttade så när jag kom tillbaka började jag gymnasiet som alla andra fast ett år efter alla 95or helt enkelt :) Och gick 11th grade på high school!

Those timeeees! Saknar min knäppa living enviroment-lärare!

Gillar