Questbars!!

Hejhej på er! (haha standard frasen i början av varje inlägg tyyp), då var det måndag och jag har spenderat min dag i skolan samt på gymmet. Nu har jag precis stoppat i mig lite mat (nej inte lite, massor med god lax, potatis, ett berg med ärtor samt remouladsås mummaa) efter veckans första träningspass. Blev ben och rumpa idag, känner att träningsvärken kommer svida ganska rejält ett par dagar framöver hehe..gött. Ska ta en dusch strax och sedan krypa ner och sova.

Hur som helst, det jag tänkte passa på att berätta är att jag fick hem ett paket i fredags, ifrån bästa Quest nutrition! Paketet innehöll en "sample box" med 12 olika bars, plus tre till separata bars samt deras protein peanut butter cups. Värsta drömmen! Är såå taggad på att smaka alla, can't wait wanna stuff them in my mouth all at onceeee. Typ. Jag kommer göra en ärlig recention på varenda smak, vilket kommer ske på min instagram (healthyfoodgram) så in och följ mig där om ni inte redan gör det ;-)

Tänkte berätta lite varför Questbars är så grymma:

-De innehåller inget tillsatt socker (endast 1-5 gram beroende på smak), till skillnad från andra bars som kan innehålla upp emot 20 g socker.(!) som t.ex Swebars...

-De innehåller de hela 20g protein (ca 1/7 av det protein jag personligen bör få i mig/dag men tanke på att jag tränar)

- De är riktiga/naturliga, vilket betyder att de innehåller inte en massa onödigt skräp

- Och allt detta på bara160-210 kalorier, kalas-bra!!

- Till sist är de, inte minst med tanke på det grymma näringsinnehållet, de godaste proteinbarsen EVAAHH (och då har jag inte provat de flesta av dem än, woaa)

Vill ni se recentioner på barsen här på bloggen på svenska också är det bara att hojta till i kommentarsfältet!! :-)

Gillar

Kommentarer