recension: Maria Nila

Nu har jag använt shampoo, balsam och silverinpackning från Maria Nila i ungefär 5 månader, och bara det säger väl väldigt mycket? Att jag köpt de om och om igen alltså. :-) Jag har verkligen fastnat för dessa produkter och känner definitivt att jag hittat "min" serie. Yay!! Tänkte därför göra en recension på dessa produkter nu. Jag kommer berätta lite om varje produkt, ge mitt personliga tips samt en poäng för varje produkt.

Gemensamt för alla Maria Nilas produkter är att de är:

100% veganska

svenskproducerade

fria från sulfater och parabener

Med andra ord finns det fler faktorer utöver själva "formulan" som gör att jag tycker det känns bra att använda dessa produkter. Ska jag nämna ett gemensamt minus så skulle det vara priset, men jag tycker absolut det kan vara värt det om man känner att man har råd och vill prioritera lite bättre hårvård. :-)

Maria Nilas produkter finns att köpa bland annat HÄR. (adlink)

Maria Nila Pure Volume Shampoo: Fräsch doft, dryg konsistens och håret blir rent och fint (ni ba men no shit? Haha. Men det känns verkligen som att den rengör extra bra) Ger som lovat en volym i håret vilket jag verkligen gillar. Hjälper även till att behålla färgen i håret. Tips: Schamponera en extra gång för att hålla håret rent lite längre än vanligt. Vill du ha lite mer volym, föna håret uppochner efter. 10/10 poäng. Pris: 419 kr för 1000 ml.

Maria Nila True Soft Conditioner: Gör håret lent och fint, mer än så kan jag inte direkt säga hehe. Jag brukar låta den sitta i en stund för bäst effekt. 9/10 poäng. Pris: 419 kr för 1000 ml.

Maria Nila Pearl Silver color refresh: Denna luktar verkligen SÅ gott, och ger ett jättefint resultat. Mitt tips är att följa instruktionerna först för att se hur håret reagerar. Blir så stor skillnad i nyans så kan man testa att applicera den i torrt hår och låta den va i längre tid. Det gör jag, har i den i torrt hår i kanske 40 min och då får jag ett jättefint ovh kallt resultat. 10/10 poäng. Pris: 250 kr för 300 ml.

Gillar