Recensioner

Då var det dags för en recension på produkterna som jag fick skickat till mig från Bry Dig AB för ett tag sedan. Först ut är dessa Protein Bites, som är en form av chips/snacks med hög proteinhalt. Jag personligen känner inte att dessa är något jättepeciellt i smaken, de är inte supergoda men inte särskillt smaklösa heller. Med tanke på dess höga proteinhalt så är de bra men tyvärr inget jag skulle längta efter att äta.. Är dock väldigt individuellt då min pojkvän gillar dem, speciellt de med chillismak.

Alla smaker är spröda och frasiga och har enligt mig en något underlig eftersmak, skriver dock lite om smaken samt ger betyg nedan.

Sour cream & onion: Något "sura" men inte nödvändigtvis i en negativ bemärkelse, lagom med smak. 2/5

Peri peri chilli: Vääldigt starka och smakar verkligen chilis. Min pojkväns favorit men då jag inte gillar starkt så mycket så får de 1/5

Grilled chicken: Dessa får 2/5, smaken är helt okej och påminner om grillad kyckling.

-

Ännu en kort recension, nu på bars från Eat Natural som jag fick av Bry dig AB.

Innehåll: Mörk choklad, paranöt, aprikos, stärkelsesirap, tranbär, socker, russin, puffat ris, pumpafrö, kokos, hunong,

Omdöme: Jag brukar inte föredra torkad frukt + mörk choklad med denna är ändå helt okej och godare än vad jag trodde. Det är lagom mycket torkad frukt i jämförelse med nötterna och det puffade riset.

Betyg: 3/5

Innehåll: Fullkornshavregryn, rostan dinkel, stärkelsesirap, solrosolja, rapsolja, socker, jordnöt, tranbär, aprikos, kokos, honung, puffat ris, linfrö, vaniljextrakt.

Omdöme: Jättegod nötig bar mättar lagom. Gillar denna lite mer än den med choklad, perfekt att ha med i väskan och ta fram om man är lite hungrig.

Betyg: 4/5

Gillar

Kommentarer