Serietips: Jordskott

 God morgon hörrni! Jag tänkte starta den här fredagen med ett serietips till er. Har nämligen precis sett det sista avsnittet av en superspännande serie som jag följt nu det senaste. Jordskott heter den och galet vad bra den var - ser verkligen fram emot säsong 2 som ska komma i höst.

Det hela utspelar sig i det lilla samhället Silverhöjd, och huvudpersonen är kriminalkommisarie Eva Törnblad vars dotter är försvunnen sedan 7 år tillbaka. Det ansågs ha varit drunkningsolycka, men Eva vägrar acceptera det och tror att det är någon som tagit hennes dotter. När ytterligare ett barn spårlöst försvinner återvänder hon till sina hemtrakter för att leta efter samband mellan de två försvinnandena. När handlingen tar fart visar det sig att det finns en riktigt skrämmande och mystisk hemlighet i skogen som har svar på allt oförklarligt som hänt i Silverhöjd. 

Mer än så berättar jag inte hehe, men kolla gärna på trailern här nedan för då lär ni definitivt bli sugna på att se Jordskott. Jag rekommenderar det starkt som ni kanske förstår! Inte nog med att den är otroligt spännande så känns det väldigt nytänkande med kombinationen kriminologi med övernaturliga inslag. Dessutom är den riktigt bra gjord, något som jag tycker är viktigt för att en serie ska vara bra.

Länk till svtplay HÄR.

Gillar

Kommentarer