"span på stan"

För några dagar sen när jag gick i butiker så fotade jag lite olika saker med telefonen, precis som jag brukar när jag hittar något jag gillar men inte vill ta ställning till om det ska bli ett köp eller ej just då. Så har jag liksom det sparat och kan kolla igenom bilderna och bestämma mig längre fram, eller bara helt enkelt använda bilderna som inspiration. Smidigt tycker jag! Det är ju helt i privat syfte men mitt när jag stod där i en butik och knäppte en bild fick jag en rolig idé - varför inte göra detta till ett blogginlägg genom att ge er en inblick i vad kikat på den senaste tiden? "Span på stan" var den perfekta frasen som kom upp i mitt huvud när jag skulle skriva en rubrik till detta inlägget. Kanske blir en ny liten serie här i bloggen? 🤗

1. När jag såg denna ljusrosa fotöljen inne på Åhlens föll jag pladask, så himla fin! Perfekt färg och ser dessutom väldigt bekväm ut. Har sett att det även finns en vadderad "hall-bänk" i samma serie. Inget jag har planer på att köpa just nu, men nån gång i framtiden skulle jag verkligen vilja ha en fåtölj i detta stuket.

2. Detta mönster är jag helt såld på, tycker det är SÅ snyggt! Har en kökshandduk och servetter i detta mönster och funderar starkt på att köpa mig denna fina bricka också. Ni hittar den på Lagerhaus.

3. Denna bild tog jag inne på butiken IEMS här i Jönköping. Tyckte de hade gjort en så härlig display där! Rosa, blommor, vaser, ljus och grönt. Vårkänslor!!!

4. Något jag märkt här hemma är att post och reklam gärna samlas i en hög på köksbordet eller bänken, vilket inte är sådär sjättesnyggt. Trivs bäst när det är organiserat och i ordningt! Därför är jag på jakt efter ett smidigt och snyggt sätt att organisera alla papper på, och detta galler med två stycken "fack" (från Åhlens) fastnade jag för direkt när jag såg det. Dock vet jag inte om vi har någon bra vägg för den här i lägenheten, känner att i hallen hade varit perfekt men där finns det inget utrymme till en sådan här tyvärr. Så jaken får fortsätta...

5. Se så fina lampskärmar! Detta är också inne på IEMS. Dova pudriga färger på sammet är en så fin kombo tycker jag. Hade velat kombinera någon av dessa med en zink- eller mässingfärgad snirklig gammal lampfot.

6. Om jag hade kunnat prioritera pengar på lite extra fina äggkoppar bara för utseendets skull, då hade jag köpt dessa från Indiska direkt. Jag har ju kaffekopparna i samma serie (bloggade om de HÄR) som jag tycker om väldigt mycket. Känns så lyxigt med guldkant på porslin. 79 kr per äggkopp kändes dock lite vääl för mig just nu.

7. Jag har länge tänkt att jag hade velat framkalla ett gäng foton från studenten och balen, och sedan pyssla ihop ett fint album av dom. Men har inte riktigt hittat det där perfekta albumet, förrän nu då! Köpte det med vita blad inne på Granit, som för övrigt är en av mina absoluta favoritbutiker.

8. Här skådar ni världens bästa byxor, som ser ut som kostymbyxor men som bokstavligt talat känns som mjukisar. JA det är sant!! Rekommenderar starkt. Jag har de i svart och funderar på att köpa mig de i mörkgrått också (de på bilden). Världens bästa byxor som sagt. Från märket ONLY!

9. Dessa fina vaser/krukor med guldkant fick jag syn på inne på Willys i Värnamo av alla ställen. Väldigt fina!

10. En annan sak jag varit på jakt efter länge är glasunderlägg. Vårt soffbord får nämligen väldigt lätt ringar från glas osv. Dessa hittade jag i en inredningsbutik jag inte minns namnet på, och bilden tog jag mest i inspirations-syfte. De kostade nämligen runt 500 för 4 st underlägg, så jag får fortsätta leta efter ett billigare alternativ.

11. Perfekta basic sweatern inne på Monki! Vill ha!

12. Och till slut lite eucalyptus, som jag (och typ alla andra inredningsintresserade?) blivit lite smått besatt av. Tycket det är så fint med en liten kvist eucalyptus i en liten vas på tex handfatet i badrummet, som detalj i en stor bukett eller en stor bunt i en stor rund glasvas mitt på ett bord. Ett stort plus är ju att de håller så länge också, så det är perfekt att köpa hem för att piffa till lite hemma 🌿

Gillar

Kommentarer