Spring goals

Jag längtar verkligen efter att gå ut när jag ser hur soligt det är ute idag. Blir kanske en liten promenad senare.

Tänkte hur som helst skriva om lite mål som jag kommer stäva emot/jobba på denna våren. Eller ja lite saker som händer kan man väl säga.

- Bli klar med skolan. För det fösta så har jag ju ca 100 dagar kvar av vårterminen som jag (tyvärr heh) måste avverka Jag ska se till att dra fram den där drivkraften igen och att göra mitt allra bästa det sista som är kvar av terminen. Det har varit riktigt ont om motivation i mig den senaste tiden och hoppas se en liten vändning så jag kan gå ut 2an med belåtenhet.

- Fylla år. Maj månad fyller jag 19 år (omg vill inte typ haha åldersnoja) det händer ju bara av sig självt så det blir ett lätt mål att uppnå haha. Nej men trots att det inte är så speciellt att fylla 19 då det är lite av en mellan-ålder så tänkte jag ändå att jag vill ha en liten tillställning med dom närmsta:))

- Träningen. Jag kommer fortsätta köra på med träningen som vanligt men kommer nog göra ett nytt schema för träning och kost för att nå dit jag vill. Har varit ganska oaktiv de 2 senaste veckorna pga att jag varit sjuk fram och tillbaka så ska bli skönt att dra igång igen. Längtar så efter att det ska bli lite fler plusgrader så jag kan ta powerwalks och springa utomhos också, det är så härligt som omväxling!

- Ta körkort! Gaah känns så overkligt att skriva men snart ska jag ta mitt körkort! Helst innan jag fyller 19 men det är inget krav för då blir jag kanske bara besviken. Men det är inte långt kvar nu ialalfall! Att få sätta sig i bilen ensam kommer vara en sådan frihetskänsla. Plugga plugga plugga.

- Bli blond. (skrev blånd först hahah) Ja det säger väl sig självt haha.

Har ni några speciella saker som händer i vår/sommar eller har ni några mål ?

Gillar

Kommentarer