Studenten, del 1

Den femte juni tvåtusenfemton vaknade jag klockan trettio minuter över fyra på morgonen. Efter påklädnad av min väl utvalda vita klänning, ett snabbt besök på frisersalongen där bästa Selma lockade mitt hår, och upphämtning av värnamo-tjejerna bar det av till champagnefrukosten (i en bild pimpad med gul-blåa band och flagga som fladdrade i vinden, och texten "just graduated" i bakrutan som jag och bestie pysslade med kvällen innan haha). På plats hemma hos Harry kl 7.30 möttes jag av 17 finklädda klasskompisar med studentmössa på huvudet. Den känslan är ganska storslagen..att de fina vänner man sett varje dag under tre års tid nu till slut stod där med mig på vår gemensamma sista dag på gymnasiet. Så fint!! Vi spenderade ungefär tre timmar på champagnefrukosten innan det var dags att dra sig vidare mot skolan. Följande bilder ger en liten inblick i hur det såg ut, och kanske att en ytterst liten del av alla de känslor som låg i luften lyckats fångats på bild..annars är det väldigt svårt att återge hur det kändes den där dagen, för varken text eller bilder kan riktigt beskriva hur det verkligen är att ta studenten. Finaste och roligaste och bästa femte juni tvåtusenfemton.

Iochmed att vi hade ett x antal olika kameror på plats så blev det bilder från många perspektiv vilket är väldigt kul såhär i efterhand. Här tar Nathalies syster kort på när Louice tar kort på Amanda, Sadida och mig. Resultatet nedan:

Jag hade självklart min GoPro som jag fick i tjugoårspresent med mig. Den blev populär att använda vilket också är så roligt nu, man kan verkligen fånga tillvaron på ett så nytt sätt med den då den är så smidig. Så den har verkligen kommit till användning!!

Det bjöds på frallor med gott pålägg och massor av frukt.

Vi åt och skålade, och skålade och åt. Jag och Madde hade haft champagneprovning några dagar innan studenten och kom då fram till vilken champagne vi ville ha denna morgon, ett mysigt tips till er som ska ta studenten nästa år!

Så var det dags för mitt lilla projekt: nomineringar! Jag hade under månaderna innan studenten ordnat med att alla i klassen skulle få varsin nominering, alla blev "klassens..." följt av något personligt och typiskt. Jag skrev ihop motiveringar i form av rim till varje person och det var ett väldigt uppskattat och kul inslag i champagnefrukosten.

Ett exempel är Ellen som blev "klassens #livetsomlyckligestetare". Jag hade skrivit följande motivering:

Efter varje konsert och framträdande man på sociala medier under en särskild hashtag finner,

bilder och tweets publicerade av en person som verkligen för detta med musik brinner.

Denna person har dessutom minsann en riktigt vacker stämma, så det är utan tvekan på scenen som hon hör hemma.

Ellen, vi tror inte att någon är det minsta chockerad, över att du till klassens #livetsomlyckligestetare blivit nominerad.

Med bästa Jakob och Mikael.

Firandet fortsatte och min studentbok skickades runt. En rolig fyll-i-bok som jag beställde på Bluebox. Tips!!

Och så skickade vi runt allas mössor för att skriva i dem såklart.

Sedan var det dags för gruppfotografering, kaotiskt men ändå vackert haha. SÅ mycket glädje i dessa bilder.

Älskar Sadida och mig på denna bilden. Känslan när man kollar på sin bästa vän och tänker "det är idag det händer" !!!!

Bästaste <3

HAHAHAHA och åter HAHAHA. Kan inte sluta skratta. En bild som andra kanske hade låtit bli att lägga ut, men jag kände ähh, denna är så jäkla klockren. Tur att man bar underbyxor den dagen för det hoppandes och dansades en hel del hahaha....lägg gärna märke till exempelvis Josefs ansiktsuttryck också. Alltså denna bilden går till historien.

Bästa grabbarna. Watch out för dem i musikvärlden framöver säger jag bara.

Fina tjejer <3

Min finaste solstråle

Din värme och omtänksamhet är något alldeles unikt,

och för att inte prata om din fina personlighet, ja det finns inte något mer magnifikt.

När man ser dig strosa fram på gärdets skolgata blir man alldeles varm i hela kroppen,

och när man umgås med dig kan man inte må annat än toppen.

Madeleine Andersson, en sak ska du ta med dig från dessa år,

du har i våra hjärtan för evigt lämnat spår.

Kramar blev det många utav denna dag. Glada, exalterade, lyckliga men också otroligt känslosamma kramar.

Fortsättning följer...

Gillar

Kommentarer