Té Och Lite Snack Om Röda Ögon

Var i skolan igår, var superkul att träffa alla igen. (Haha typ 50% av min klass är sjuk) Fick ett glatt välkomnande och satte lax i halsen för jag fick skratta så mycket på lunchen iallafall. Älskar mina klasskompisar. Dock var det ap-jobbigt att ta sig igenom lektionerna och surt att inte kunna få fram ett enda pip på ensambel-lektionen. Det hela resulterade i att min feber-ont-i-hela-kroppen-och-halsen-sjuka övergick till sjukt rödasprängda ögon (!) istället. Kändes lite orättvist att gå runt och se helt sönder-gråten ut i skolan då jag faktiskt klarat av att inte klämma en enda tår sedan i tisdags natt.

Såå när jag vaknade imorse tippade på att jag har nog drabbats av en liten ögoninflammation. Skoj? Naeejjj. Trotsade dock detta och klädde på mig för att gå till skolan men när pappa kom in och såg mina ögon så bestämde han att jag skulle stanna hemma. Jahap. Har spenderat tiden med att kolla Prison Break och sova i fosterställning med datorn framför magen haha. Samt gjort några matte-tal för er info.

Huur som helst. Tog lite picsss på min lilla fika innan ↑, vilket bestod av en styck chokladboll och sjuttioelfte koppen té för denna veckan. Alltså, jag är seriös..jag hinner knappt dricka upp en kopp förens jag står där framför micron och knapprar in 1 minut och 30 sekunder för att värma mer vatten. Förkyldning, var god avlägsna. Inte för att jag har något emot att dricka te.

Gillar

Kommentarer