tv-Program att följa i höst

Något jag är ganska dålig på är att kolla på tv. Eller dålig och dålig haha, det blir bara liksom nästan aldrig av att jag ba "åh nu är klockan 20.00 då ska jag kolla på...". Det finns liksom inte i min rutin och speciellt nu när jag ofta jobbar kvällar så har det inte blivit att jag kommit in i något tv-tittar-flow. Har såklart blivit att jag kollat på något program då och då men det är ju mycket roligare om man verkligen följer-följer och har som en mysig grej att ha nästa avsnitt att se fram emot. Så nu en dag kollade jag faktiskt aktivt upp vilka program jag skulle vilja följa i höst och skrev ner dom på en lista. Och tänkte dela med mig av den till er! Vem vet, kanske hittar ni något nytt kul att se på :-) De flesta program som går på tv i höst har det ju hittils bara sänts några få avsnitt utav så har man missat är det ju bara att kolla ifatt på play! Världens bästa grej, jag kollar alltid på play!

Tänk er nu,det har varit en lång dah på jobbet/skolan, du är nyduschad efter kvällsmaten och har bytt till nya rena lakan i sängen, gör iordning en kopp te och tar fram några dadelchokladbollar och myser ner dig framför ett trevligt program du sett fram emot att försvinna in i en stund i höstmörkret. Sålde jag in det bra hos er haha? Goals säger jag ;-)

Måndagar kl 19.30 på 4an / tv4play HÄR.

Kanske inte det programmet som är viktigast för mig att se men det kan vara bra underhållning ibland att se vad de lagar och vad gästerna tycker.

Tisdagar kl 21 på kanal7 / tv4play HÄR.

Alltså bästa bästa bästa. Bachelor är bara föööör roligt att följa. Men bara om man kollar från början så rekommenderar starkt att göra det!!! Jag är var iallafall helt fast i förra säsongen och verkar bli så med denna också hehe..

Onsdagar kl 20 på 4an / tv4play HÄR.

Fortsätter på kärleks-temat med Bonde söker fru. (Som för övrigt borde byta namn till typ "bonde söker" då det inte bara är fru-intresserade personer med i programmet. 2/4 av bönderna i denna säsong är liksom kvinnor som i detta fall är intresserade av män lol) Detta är verkligen en sådan speciell och lustig situation (precis som i Bachelor) att en person ska hitta kärleken, dejtar fleera personer samtidigt och alla "kandidater" vet om och är ok med det samt umgås med varandra under tiden (haha hur sjukt är det inte?) Men det är nog det som gör det så himla intressant! Och så är det ju så fint att se när äkta kärlek till slut uppstår<3

Torsdagar kl 21 på kanal 5 / Dplay HÄR.

Blev så glad när jag läste att detta programmet skulle sändas! Jag följer nämligen Bianca Ingrosso flitigt på sociala medier och tycker hennes familj är så himla rolig och skön. Dock tycker jag tyvärr inte att själva programmet i fråga om innehåll och klippning osv håller så hög kvalité hittils. Lär dock kolla vidare lite ändå!

Lördagar kl 20 på 4an / tv4play HÄR.

Så mycket bättre, som jag älskar så mycket. Får alltid nya favoritlåtar att lägga till på spotifylistan efter varje program och tycker om att artisterna verkligen går in och berättar på djupet gällande deras liv och karriär. Så rörande vid många tillfällen<3 Ser fram emot Danny Saucedo (aka my teeange dream) har sin dag.

Söndagar kl 20.00 på kanal3 / Viafree HÄR.

Och till sist, Svenska Hollywoodfruar! Cringe-varning big time många gånger man ack så underhållande det är. ;-)

Gillar

Kommentarer