update ♥

Lördag 14 Januari 18:50

Hej! I skrivande stund sitter jag vid köksbordet och dricker lite kaffe, det är lördag kväll och snart ska jag och Martin iväg för att köra ett pass på gymmet. Vi hade tänkt att träna tidigare på dagen idag men vi båda blev helt otroligt sega efter lunch och tog en nap som blev lite för lång haha. Men snart så kommer vi iväg, vi ska träna rygg och biceps. Två muskelgrupper som jag var ganska dålig på att köra förut när jag tränade, men nu när jag och M tränar tillsammans så ska det bli ändring på det! Ser fram emot att träna rygg framöver framförallt, vill gärna bli stark där för att få bättre hållning och slippa ha ont.

Idag var min ambition att ta en bild varje timme av min dag och sedan göra ett inlägg av det, men det failade lite någonstans kring vår tupplur tidigare, haha. Så jag tänker att jag kanske gör ett nytt försök med det imorgon? Ett nytt lite roligt format som jag kom på! :-) Sålänge får ni se lite blandade bilder från min kamerarulle från senaste tiden!

En spegelselfie från julafton när jag var hemma och hade bytt om efter jobbet och skulle köra vidare för att fira jul med släkten.

/

Hemma hos mormor och morfar i mellandagarna, fick Therese Lindgrens bok av dom i julklapp <3

Alltså hur perfekt godis-kombo?? Lakritskola, mjuka kryptoniter, marabou salta mandlar <33 Tobleronen fick Martin ha för sig själv haha. Denna bilden va från förra helgen när vi hade myskväll.

/

Frost hemma i mammi och pappis trädgård, så fint!

En ett par veckor gammal selfie...har lösfransar på denna bilden, har börjat gilla det mycket på senaste tiden.

/

Kikade även på dessa te-muggar inne på Indiska när jag köpte kaffemuggarna...är helt hooked på ALLT med guldkant!

Fun fact om när vi hämtade middag på Bada Bing en kväll för ett tag sedan: vi upptäckte att det fattades en pommes när vi hade kört halvvägs hem. Då ringde vi och berättade att de hade missat det. Tio minuter senare knackade det på dörren och vi fick TVÅ pommes som förlåt för besväret haha. Så gött!

/

En random bild i stan för några kvällar sen. Tycker den blev lite mysig med julbelysningen som fortfarande sitter uppe.

Nytt doftjus som jag hittade inne på Lagerhaus. Det luktar såå gott och tyckte det var så fint så det fick följa med hem!

/

My love<3

Och slutligen två bilder från min story från veckan när jag var ett par dagar nere i Helsingborg hos bästis. <3

Gillar

Kommentarer