update via min insta story

Heej på er, och trevlig fredag 💛💛✨ Har ni någon fredagsfeeling? Här är vädret fantastiskt, jag har haft en bra dag hittills och har en efterlängtad lugn myskväll att se fram emot så för mig är känslan definitivt på topp!!

Dagen för mig började imorse kl 07:30 när jag gick upp för att gå på ett möte med mitt ena jobb. (Vet inte hur pass tydligt den framgått här i bloggen men japp, nu har jag två jobb som jag kombinerar, vilket betyder att jag sedan några veckor tillbaka äääntligen "färdig" med allt sökande och funderande!! Borde typ fira detta faktum. Det var mycket där ett tag minst sagt haha. Jag jobbar nu halvtid i en klädbutik och är utöver det timvikarie som personlig assistent vilket försöker fylla ut resten av tiden med det så att jag jobbar upp emot så nära 100% som möjligt! 😁)

I vilket fall, det blev ett litet sidospår. Tillbaka till min dag: Mötet jag var på höll på till kl 11.00 och direkt där efter gav jag mig ut en runda på stan och kikade i lite butiker. Fick med mig en såå fin vårig, blommig blus från Soaked In Luxury som jag pillat på jag vet inte hur många gånger. Kändes skönt att få unna sig den!! 💙 Kan visa i ett annat inlägg!

Efter rundan på stan gled jag in på gymmet, satte mig ner en stund och tog en kopp kaffe och sen tränade jag. Det var ett tag sedan jag var på gymmet så kändes skönt att ta i och svettas lite!! Det blev en bra stund på bandet följt av en benövning, en ryggövning och stretch. Det fick räcka för idag!

Sedan gick jag till systemet & coop och handlade inför kvällen. Vi har planerat att göra hemgjord pizza, alltså inte med pizza kit utan vi ska göra degen själv och hela köret. Så kul! Och på ska vi ha mozzarella, prosciutto, riven parmesan och ruccola. Ooooooså ett glas rött på det...äeeeee alltså dröm eller VAD?! 😛 Jag längtar. Puss sålänge! 💋💋💋

  • Nära Jönköping

Gillar

Kommentarer