Vad för typ av människa är jag...

Vid matbordet?

Detta kan verkligen variera som dag och natt, beroende på var och med vilka jag är, vilken sinnestämmning jag är i och hur maten smakar. Hemma med familjen är jag antingen den som pratar en massa och gärna sitter kvar länge efteråt ELLER den som bara vill få måltiden överstökad så jag kan gå in på mitt rum igen haha. Med vänner eller när jag är bortbjuden är jag varken den som inte drar någon uppmärksamhet till sig alls men inte heller den som hörs och syns mest. Håller mig nog oftast någonstans mittemellan rent socialt. När det gäller maten är jag väldigt noga med att säga att det var gott om jag verkligen tycker det, tackar för maten osv. Är det på resturang är jag oftast den som blir skitstressad när servitrisen kommer och ska ta upp beställningar och får beslutsångest över vad jag ska välja. Är jag bekväm med sällskapet pratar jag också (tyvärr) med mat i mun samt ofta äter lite för mycket så jag hamnar i matkoma efteråt haha.

Världens godaste frukost som vi åt på min 21årsdag...mummms

På nattklubben?

Tjejen som får hybris och dansar liite för mycket, alltid sjunger (läs vrålar) med i alla låtar som spelas, dansar med främlingar tjejer som killar men avvisar väldigt tydligt om det är någon kille som har andra intentions än att dansa vänskapligt, hellre tar en snabb shot i baren och går och dansar direkt igen än att sitta och sippa på en drink i evigheter, som behöver gå ut för att lufta mig då jag blivit genomsvett av allt dansande haha typ så...

Och köper jag en drink vill jag såklart att den ska va så fotogenisk som möjligt hehe..

På stranden?

Jag ligger gärna läänge i solen och då kan jag ta det lugnt med musik eller pod i öronen, kanske till och med somna..men när det blir för varmt i solen eller när jag känner att jag börjar bli rastlös så switchar jag sinnesstämning ganska snabbt och vill springa och doppa mig. Tycker även om att leka i vattnet, hoppa från klippor eller vilken vattenaktivitet som helst. Och så är jag den som tänker på att ha med sig snacks, dricka eller lunch till stranden cause mat is life

Detta var Palma Nova, Mallorca förra sommaren. Nämnde jag att jag typ aldrig blir brun heller haha? :-(

På efterfest?

Det händer verkligen så sällan att man ser mig på en efterfest för jag blir så himla trött och vill bara hem och sova men när det händer är jag den som 1. vill äta 2. vill sova hahaha

I klädbutiker?

När jag shoppar så gör jag det bäst ensam, för då är det bara upp till mig hur lång tid jag kan lägga i en viss butik, hur länge jag kan stå och prova och hur länge jag kan tveka, dividera och kalkylera haha. Även om mitt sällskap är okej med att vänta så blir jag alltid så stressad då jag känner att jag tar av dennes tid om jag inte snabbar mig. Det slutar ibland med att jag skiter i att handla helt och det är ju inte så kul haha. I sällskap är jag den som hjälper till och hämta en annan storlek, bidrar med min åsikt och diskutera om den där tröjan är ett bra köp eller inte.

Inne på Urban Outfitters i NY

Hemma hos andra?

Är jag ganska noga med att bete mig utifrån vad de som bor där tycker är aktuellt eller vad man ska säga. Inbjuder deras sätt att va på till att det är mer än okej för mig att halvligga ner i soffan eller ha fötterna på bordet så gör jag nog det, men får jag motsatta viben så beter jag mig därefter också, går liksom inte och kikar i kylskåpet då haha. Och så beror det ju såklart på vilken relation jag har till personen jag här hemma hos, och vad det är för omständigheter och tillfällen :-)

I sängen?

Säger pass på den haha.

På flygplan?

Den som är jobbig och bokar fönsterplats även om jag vet att jag kommer behöva gå på toa 72954 gånger under resan. Vid avfärd är jag den som njuter av den höga farten och känslan av att lyfta, uppe i luften är jag den som får en mini heart attack så fort planet kommer i en luftgrop och när landningen påbörjas är jag den som sitter tyst, gör tryckutjämning, ser förvivlad ut tuggar febrilt på mitt tuggumi samtidigt som jag försöker njuta av den häftiga vyn genom fönstret.

Hemma en chilldag?

Då är jag den som ligger i sängen och glor på youtube och Netflix i timmar, går en vända till kylskåpet och tar med mig något att äta till sängen och fortsätter kolla haha. Och så har jag på mig mina älskade bootcut sweatpants från VS, går bh-lös och uppsatt hår.

Haha don't ask..jag i min favorit-chill-outfit atm

I ett förhållande?

Kan ju bara beskriva hur jag är i mitt nuvarande helt enkelt då det är mitt första seriösa förhållande. Hhmm jag försöker börja nästa mening med "jag är den som" men det går liksom inte så bra haha. Vi delar upp det mesta ganska 50/50 mellan varann som tex när vi planerar resor, lagar mat, bestämmer film att se på osv. Eeeh *tänker så det knakar*...jag ger mycket pussar, irriterar mig på sena sms-svar, säger vad jag tycker och känner, är noga med att säga jag älskar dig ofta och är nog ganska så jobbig ibland också. Frågade M och han sa ödmjuk och världens bästa, får alltid som du vill, kladdar med avokado och sprider ut mina kläder haha..det var det ni fick for now på denna punkten haha

Två av mina favoritbilder på oss genom åren, tagna julen 2013

På morgonen/kvällar?

Om jag sover över med någon eller sover med min kille är jag alltid den som vaknar först och får ligga och vänta på att den andra ska vakna. Vaknar dessutom alltid hungrig så jag vill upp och äta frukost så snabbt som möjligt. Får ångest om jag vaknar för sent in på förmiddagen för då känns det som att jag slösat tid och att dagen kommer ta slut för snabbt/jag har mindre tid tills jag börjar jobba. På kvällar blir jag alltid trött och speciellt när jag är med Martin så kan jag somna två minuter in i en film haha.

Jag på studenten 2015<3

Gillar