Vi Drack Några Glas Och Såg Natten Bli Dag

Heeej bloggen! Idag är det min första riktiga sommarlovsdag - det känns riktigt bra! Dock kunde ju vädret vara bättre, då det har öst ner typ hela dagen. ( men det gör inte så mycket med tanke på vad jag befinenr mig om 17 dagar hehehhe)

Igår firade jag som sagt att skolan har slutat, vilket började med att jag, Sandra och Linnéa åt middag tillsammans. Lax, sallad, kex, ost, nötter, vin jaa you name it. Sen åkte vi ut till Lukas i Bredaryd där det var fest vilket var helt okej! Vi stannade inte superlänge men under den tiden vi var där hade jag supertrevligt, alltid kul att träffa de vänner jag knappt aldrig ser nu eftersom att jag pluggar på annat håll!

Idag då, jag fixat lite här hemma, packat ihop ett paket som jag ska skicka tillbaka och kört ett kort (men sveeettigt) pass på gymmet. När jag kom hem från gymmet blev det brottom, så jag fick slänga mig in i duschen och göra mig iordning på en halvtimme innan det var dags att åka ner till Figys utspring för att gratulera några vänner som tagit studenten. Alltsåååå tänk att ta studenten nu, fatta lyckan av att veta att man stått ut skolan i 12 år och att det äntligen är slut?! Sjuuukt.

Hur som helst, om ett tag ska jag åka på lite olika student-bjudningar, sedan ska jag möta upp min bästis och ikväll tänkte vi trängas med alla nyblivna studenter på Harrys oom man inte behöver biljett höhö. Lägger upp några bilder från igår sålänge:

BÄSTA!

Gillar

Kommentarer